Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ATV motor almak istiyorum ama kredi kartım yok..?

sensiz1dk

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
S.a Arkadaşlar Çok Acill Bakarmısınız ? 2 Ayağımda Yok Protez Kullanıyorum.

Arkadaşlar Ben 20 Yaşındayım Belirttiğim Gibi Tam Dizden İhtibaren Ayaklarım Yok Protez Hastasıyım Neyse Konuya Gireyim Arkadaşlar Ben Hiç Bir Hakkımı Bilmiyorum İşimde Yok Sadece Bakıcı Aylığım Var İyi Kötü Yörüyorum
Birşey Sormak İstiyorum Ben Atv 4 Tekerlekli Motor Almak İstiyorum Ama Kredi Kartım Yok Taksitte Yapmıyolar Ne Yapmam Lazım ? Bana Ulaşırmısınız ? Belge Rapor Veya Ne Yapmam Lazım Bilmiyorum ? Nasıl Alırım Bu Motoru Malum Yaz Protezlerin İçinde Alev Gibi Yanıyorum Yörümekde Zor Geliyor Böyle Bir Motor İstiyorum Nasıl Alırım Acaba ?

Bana Ulaşırsanız Sevinirim. Numaram : 0 546 457 04 37

Konuyu Yanlış Yere Açtısam Kusura Bakmayın Nere Açıcağımı Bilemedim Forumun Kurallarınıda Bilmiyorum ?

Maalesef ya kredi kartında taksitle alırsın kartın yoksa da zaten yokmuş peşin paran varsa alırsın, son seçenek olarak tanıdığın bi medikalci varsa elden taksitle alırsın, baska da seçenek yok

yorumunuz için teşekür ederim ama dediğinizden fazla birşey anlamadım , bana şunu açıklarmısınız belirttiğim üzere ayaklarım tam dizden ihtibaren yok 2 side protez kullanıyorum ve sadece bakıcı aylığım var 3 aylığımı kesmişlerdi. kredi kartımda yok ben nasıl atv motor alabilirim bana açıklarmısınız ? taksitle filan alamam mı veya arayıp bilgi alacağım biryer var mı ?

Belki satıcı senet yapabilir ama düşük ihtimal. Artık senetle çalışan çok az .
ATV aracını engellilik prosedürüyle uygun fiyata nasıl alırım ???
diye soruyorsan eğer böyle bir kanunun ya da avantajın olduğunu ben duymadım.
Normal araba almak istersen o farklı tabi.
Forumda bu konu hakkında istemediğin kadar bilgi mevcut.

Üst Alt