Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ATV motora özel donanım yaptırıp H sınıfı ehliyetle kullanabilir miyim?

MİSTİK87

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şöyle bişey soracağım şimdi ben atv motor almak istiyorum ama a2 ehliyet istiyor...
benim h sınıfı ehliyetim var bu atv motora özel tertibat ekletsek (mesela ileri geri vites konunu uzatsak) atv motorumuz özel tertibatlı oldumu yanı indiriminden geçtim biz bunu h sınıfı ehliyetimizle kullanabiliyormuyuz?

Syn mitik87 malesef a2 alacaksın ehliyetinin kenarına işliyorlar lakin dikkat et bazı polisler kıl oluyor yasalardab bi haber en son bir arkadaşım mahkemeye sevk edildi polis abilerinle iyi geçin

HImm teşekkür ederim kardeşim çok sağol illa alacağız yani?

daha önce a2 ehliyeti olan tekrar alacakmı,

on raad atv lerde ötv indirimindende yararlanılıyormuş duyduğum kadarıyla h sınıfı ehliyeti olup bide makina mühendisliğinden proje çizdirilyormuşş sorun çıkmayacağını söylediler bayiyi aradığımda bende almayı düşünüyorum atvlerede bizzat gidip baktım gaz ve fren zaten elden ve vites olarakta otomatik bir ileri ve geri var sorun yaşanacağını zannetmiyorum of'lum ben özel olarak kenarları muhafazalı koltuk yaptırılması gerektiğini düşünüyorum

sadece saglık raporu ile bu iş halolur diye düşünüyorum.''ozel donanımlı motorsitlet kullanır'' şeklinde bir rapor.

Üst Alt