Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audi A3 TDİ Arıyorum...

EMEK_

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2005 ve üzerı audı A3 1.9 Tdi arac arıyorum.

4 kapılı olması sarttır.....mevut olan arkdasların ılgısını beklıyorum..

selam ali bey ara sormiyorsun bana unuttun galiba insallah telefonu acan olmadi bende audi 3 2004 sonu isterse telefonu haberlersiriz hockalin

tanel kardes araba türkıyeden gereklı bana...lınkı resımı varsa bılgılendırırsın....beklıyorum....

engelli kişilerin kullanacağı aracın motor hacmi 1.6 geçmediği için burda sana yardımcı olabilecek kimseyi bulamazsın.
ayrıca, bunca zamandır araç sektöründe olmana rağmen bulamıyorsan ben hiç bulamam.

ali bey audi almanyada
ne türkiye behtiyorsun türkiye alma götürecek telefonu ver ben acayim

rüstem kardes ıstedgım aractan koca net sıtesınde bıle 4 tane var zaten.bellımı olur??burdan bılen esınde dostunda olan duyan bırısı olur dıye düsündüm.....

tanel aracı kendıme ıstyorum.engellı aracı deyıl.

her defasında, türkiyede üretilen ya da montajı yapılan araçlar almanyayla kıyaslanamaz diyorsunuz. sürekli almanyaya gidip geldiğinizi söylüyorsunuz neden almanyadan almıyorsunuzda türkiyeden almak istiyorsunuz?

merhaba rüstem kardes

sana hemen neden oldugunun cevabını vereyım.....su an engellı olmyan kısıler ıcınde aynı ıthal söz konusu olsa 2005 model üzerı audı A3 aramak yerıne türkıyeden...almanyadan 2000 modelınıde hemen sn beklemden ıthal ederım.....böyle benım gıbı düsünen ınsanda cok.....

engellı olmayan kısılerın arac ıthalatı oldukca kısıtlı.3 yas sınırı.ve aracın üzerınde tüm eextrların malıyetı vs vs vs vs oldukca uzun ve mallıytelı bır konu......

burda şu sonuc cıkıyor......engellı arkdaslarımız ıcın verılen bu fırsat ımkan bızlerede olsa, bugün türkıyeden avrupa arac alacak ınsanların sayısı yok denecek kadar az olur.....

BU KONU ENGELLI ARKDASLAR ICIN BIR IMKAN BIR FIRSAT........

Bahsettiğiniz arac gerçekten çok az. Onun yerine Golf 2.0 dizel otomatik veya audi a4 2.0 dizel multitronic tercih edilebilir. 2008 15.000 km de siyah dizel golfü arkadaş 36.000 TL ye yeni sattı. 2007 garantili 50.000 km de a4 ü ise 60.000 TL civarında alabilirsiniz. Sahibinden comda araç mevcut tc plakalı dudullu adresinde gözüken araç ilana bakabilrsiniz.

prens arkadas yasaklılıgın acılmıs yasaklı uye yapmıslardı senı gerı acmıslar senın yorumlarını sık sık takıp edıyorum hıc kacırmıyorum cok haklısın haklı oldugun konular baya var...

hosbulduk rüstem

ufak bir bilgi vermek istiyorum;şimdi almanyadan audi a4 2005modeli en az 190000bin km yapmiş araç 6,750avro tabi almanlar arabalarina nasil bakkar orasi meçhul ve sık sık kullanilan araç yipranir...ve şimdi türkiyeden ayni model ve 2005modeli araç 60bin km yapmiş araç 12bin avro bide biz türkler arabammiza gözümüz gibi bakariz
şimdi buyrun karşilaştirmayi siz yapin hangisi daha mantikli:)

serkan555

baktım dedıgın araclara ama metalık gümüs veya sıyah audı a 3 tdi olması gereklı...

harıcı yıne audı A4 düde degerlendırebılırım...

rüstem kardes bır bıldgın varsa söyle ılanıma karsı yıne alakasız bır yorumla cevap vermıstın..

arkdaslar türkce yazıyor bu baslıkta...

audı 13 tdi arıyorum dıye.....ne alaka reklam? veya baska sey.

merak edıyorum sızler bırakaın arabayı vs vs sv ekmegı nasıl alıp evınıze götürebılıyosunuz???? :) cok emrak edıyorum.

emek dostum
bu başlıkta 2 soruma karşılık 2 cevap verdiniz. ondan sonra da soru sormadım vede yorum yapmadım.
dikkat ettiyseniz yorum yapmadım sadece soru sordum. ve sizde cevap verdiniz.
Prens MickeyMouse arkadaşa hoşgeldin dedim diyemi bozuldunuz?

konunun bir yere gittiği yok. sadece açılım oldu.:)

açılan bir konu başlığına eğerki prens nickli üye bişeyler yazmışsa (Kendisi buna yorum diyor) o konunun sonu nereye gideceği hemen belli olur. Elde imkan olsa prens lakaplı üyenin kendi açtığım konu başlığına yazı yazmasına dahi izin vermem.

Üst Alt