Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audio service monza 1+P nasıl bir cihaz?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar biliyorum oticon diyorsunuz her zaman ama oticonun isminin para olduğunu söylüyor işitme merkezleri.. o kadar zorlanıyorum ki kendime cihaz seçerken.. istanbul işitme merkezine tavsiye üzerine gittim yukarıdaki modeli söylediler bana fiyatı da bize nispeten uygun geldi aldık ama şuan için çok zorlanıyorum bu cihaz ile..

almissin cihazini hayirli olsun gamzecim
tesir altinda gibi hissetme kendini moralini duzgun tutta biraz odaklan aldiktan sonra bence
ohhhooo biozler ne cihazlar aldikta isimize yaramadi cohomuzun simdiki cihazlar gene iyidir
iyi olmasa bile dua etki isitme kaybin cok degil hic gic hicbir isine yaramasa bile polyaancilikla isi idare et=kulak senin ilk firsatta daha iyi bir cihaz alirsan = gene yolu var
keske bende sen kadar duysam:(

canım benim.. evet kaybım sizler kadar değil henüz ama benim de az buz bir kaybım yok 90db civarlarında şuan.. ki kendi ayarı bana çok güçsüz geliyor.. ayrıca cihaz almak maalesef kolay değil biliyorsun çok pahalı cihazlar.. üstelik benim kanalım da dar olduğu için daha problemli.. bu arada aldığım cihaza yaptıkları kalıp uç kısmı kulak içi cihaz gibi küçük dışarıda sadece incecik bir hortum var o da kulak arkasına cihaza geliyor ama kalıp kısmı çok sert.. kulağımı çok acıtıyor.. adam alışacaksın diyor ama bayaa canımı yakıyor...

ilk ayarda sesleri az tutar genellile odyocular sonra sonra ayarlarda acarlar sesini rahatlarsin
kalip icinde aklini baska seylerle mesela bu ses nasil ses nerden geliyor gibi seylere odaklan kulagindaki kalibi dusunmemeye calis
kaliba alismak kolay degil ilk oldugundan\
yumusak kalip yaptirmadiysan ondanda yaptirirsin sonra nispeten daha rahat oluyor yumusaklar
ha gayret

kulak arkası daha önce hiç kullanmadım canım 5 sene kanal içi kullandım.. şimdi de bu cihazlarda da aynı netliği arıyorum.. sesi açıyorum ötmeye başlıyor kısıyorum yeterli gelmiyor kalıp acısını geçtim ama böyle ses problemleri yaşıyorum.. kendi sesimi çok zor duyuyorum ne kadar açarsam açayım.. audıo service cihazları kaliteli midir acaba iyi bir marka mıdır? istanbula gittim bunun için düşün canım o yüzden problem yaşarsam bir an önce cihaz değiştirmek isterim..

o otme ben bu senin aldigin cihazdan hic denemedim ya sana yetesiz yada odyocu ayari oturtamadi yada sen kalibini duzgun yerlestirmedin kulaga ilk kulak arkasi kullancam dediginden diyom
90 db kayipla cok secici olmalisin birdaha cihaz alirsan cok ileri kayip bu
parani geri alma sansin varsa oyle yaparsin memnun olmazsan

ben kulak ici hic kullanmadim ne mene oldugunu bilmem isitme kaybim hep ileriydi

canım iştme merkezleri kendilerini öyle garanti altına alıyorlar ki işte ben bunu bir kaç gün denemeden anlayamam ki bana uygun mu değil mi.. adam bu uygun diyor mecbursun onun yönlerdirmesine.. gidip memnun değilim alın bunu dediğinde para kesiyor adamlar.. daha kasım başında aldığım cihaz kanalım dar olduğu için bana uygun olmadı kulak içiydi o 400tl kesti adam bizden cihazı almak için...

gamze cihaziniz cok gelismis iyi bir cihaza benziyor biraz alis tekrar ayara gidersin eminim ki senin icin iyi bir secenek birkac ayardan sonra iyi olabil.ir

[FONT=tahoma]Audio Servis’in Monza seri işitme cihazları gelişmiş grubun temelidir. Monza 1+ ve 2+ teknik özelliği ve tercih sıralamasıyla orta sınıfta yer alır ve pahalı olması beklenir.Ve Monza 3– klasmanında daha fazla özellik ve konforlu oluşuyla işitme cihazlarının en güçlüsüdür. Kendi sınıfını yaratır.

Mükemmel ses – herhangi bir durumda
Konuşmayı tekrar anlamada, müzikten zevk almada ve doğanın sesini dinlemede Monza işitme cihazları tamamlayıcı olan akıllı teknolojisiyle sizin yanınızdadır.

Bütün Monza işitme cihazları çevreyi saran sesleri etkili bir şekilde gizler. Sizde duymak istediğiniz sesleri duyabildiğinizden emin olun. Örneğin; bir restoranda iseniz etraftaki konuşma ve gürültü sesleri baskılanabilir ve yemeğe eşlik eden partnerinizin sesi ön plana çıkarılabilir.[/FONT]

[FONT=tahoma]Sonuç olarak sohbet ettiğiniz kişiyi yanlış veya zor anlamaktan çekinmeden güvenle konuşabilirsiniz. Her Monza işitme cihazı doğal ses yüksekliği algısı ile donatılmıştır. Kuş cıvıltılarını duyabilir veya yaklaşan tramvayın sesini doğal gürültüsü ile işitirsiniz.[/FONT]
[FONT=tahoma]Bazı Monza modelleri kulağı daha memnun eden özelliğe sahiptir. Örneğin; 4 farklı işitme programıyla sessiz ortam, müzik dinleme veya telefonda konuşma gibi değişik işitme durumlarını ayrı ayrı gerçekleştirir.[/FONT]
[FONT=tahoma] Audio Service özellikle yüksek tonlardaki sesi yükselten HİFİ teknolojisini işitme cihazına uyarlayan tek üreticidir. Bu müzik sesini daha doğal işiterek konuşmayı anlamayı arttıran mükemmel bir sonuç yaratmıştır.Ve müziği otomatik olarak ortaya çıkararak konsere gitmek veya radyoda,TV de müzik dinlemeyi daha keyifli hale getirir.[/FONT]
[FONT=tahoma] Seçim sizin – işitme kaybınıza uygun olanı(şekilsel olarak) dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Monza çok geniş bir işitme aralığına hitap eder ve çok farklı biçimde modelleri ve farklı renkleri vardır.Size hitap eden bir model muhakkak bulursunuz.[/FONT]
[FONT=tahoma]Konforu kullanmak.
Monza ailesinin bazı ürünlerinde uzaktan kumanda mevcuttur.[/FONT]

canım evet böyle yazıyor özelliklerinde okumuştum ama belki alışamadığım içindir dediğin gibi bilmiyorum ama kullandığım nitroya göre kıyasladığımda kendi sesimi çok zor duyuyorum kendi sesimi duymak için de cihazın sesini açınca saçımı düzeltsem ötüyor..kendi sesimi iyi duymak istiyorum çünkü ben sesi çok beğenilen biriyim ve sürekli arkadaş ortamında şarkı söyletilen biriyim.. ama kendi sesimi duymakta zorlanırken nasıl olacak bilmiyorum.. (benim müzik çok önemli biliyorum önceliğin duymak olmalı diyeceksin ama ben müziğe aşığım shukufe :))

Bernafon neo 112 mi, Audio service monza 1+P mi?

bernafon neo 112 mi yoksa audıo service monza 1+P mi? hangisi daha iyi arkadaşlar? kaybım 85-87 db..

merhaba canlar bizlerinde hayat hikayesi ve mücadelesi daha işe yarar yardımcı elemanlar elde edebilmek..bende koltuk altı baston kulanıyorum ne yazıki ülkemizde tam güvene bileceğimiz alet yok..en iyisi diye aldığım baston merdiven inerken 3.kata kırıldı korkuluk olmasa ne olacağı belirsiz devletimiz bu konuda hiç tenetleme yapmadan şirketlerin insafına bırakmış..allahh cümlemizin yardımcısı olsun....

Üst Alt