Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avantajlı alışverişlere dair bilgilendirme paylaşımları...

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar ,
aklıma birşey geldi belki daha öncesinde de yapılmıştır ama şöyle bir şey yapsak sizcede nasıl olur ama dürüstçe ...

ben bir dükkandan alışveriş yaptımçok memnun kaldım bu dükkanın bilgilerini forumumuzda paylaşıp herkesi onlara yönlenirebiliriz karşılıklı yardım edilmiş olur eczaneden tutunda ayakkabıcıya saatçiden tutunda telefoncuya kadar vs vs gibi bizde gider alışverişimizi onlardan yaparız bir indirim olduğunda da herkesin bilgisi olmuş olur böyle bir başlık açtım paylaşımlarınızı beklerim ve ucuz yerleri öğrenmek isteriz kolay gelsin

mesela ben kombimi değiştiricem önerisi olan varmı ne hangi marka kombi alabilirim kullanıp memnun kaldığınız marka model varmıdır bosh iyi gibi fakat pahalı araştırdım nette biraz da

ipek hanım'ın çiftliği: www.ipekhanim.com

Aydın Nazilli'deki bir çiftlikten tüm sebze, meyve ve hayvansal ürünleri temin etmek mümkün: İpek Hanımın Çiftliği

Çiftlikte ne çıkıyorsa, o ürünler o günlerde satılıyor. Hem taze hem ilaçsız ürünler. Fiyatlar da pazar fiyatları ile neredeyse aynı (ne kadar çok malzeme alırsanız alın kargo 8.5 TL oluyor)

Önce ipekhanim@ipekhanim.com adresine email yazıyorsunuz. Size her cumartesi günü o haftanın olası ürünlerine dair liste gönderiliyor. Almak istediğiniz ürünleri email ile İpek Hanıma iletiyorsunuz. Ürünler adresinize kargolanıyor. Ürünleri aldığınızda hesaba ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz.

Güzel insanların elinden güzel meyve-sebze vs. yemek isteyenler için harika bir seçenek

teşekkürler bülent bey bak ne güzel bişi öğrendik değilmi

Üst Alt