Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avasküler nekroz hastasıyım. Vergi indirimi raporum % kaç olur?

salihtuncay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar çift kalça avaskülernekroz hastasıyım 10 gün içinde sol kalçaya protez takılacak sağ kalçaya 2 ay sonra ayrıca 2001 yılında lenf bezi kanseri geçirdim kontrollerim devam ediyor vergi indiriminden faydalanmak için yeterli yüzdeyi alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşların cevap vermelerini rica ediyorum teşekkürler

SY Salih Bey aynı sorun Bende vardı 2006 NONhoskin lenfoma dan dolayı kemoterapi aldım almış olduğum ilaçlar AVASKÜLER Nekroza Bağlı kemik erimesi yaptı 1,yıl önce her iki kalça protezi ameliyatı oldum Sakatlık indiriminden yararlanmak için yapmış olduğum Müracatta Bana verilen Rapor aynen şöyle ORTAPEDİ %30+30 DAHİLİYE Tedavi Sonrası 5 YIL %20 Tüm vucut fonksiyonu ORANI İSE Toplamda %70 BALTAZAR Hesabına Göre ANKARADA Maliye Merkez Sağlık kurulu %61 Onayladı

mrb bende wegener hastasıyım sol taraftan kalça protezi ameliyatı oldum sağ taraftada var henüz o taraftan ameliyat olmadım
başvursam yüzde kaç alabilirim birde ne kadar ücret gidiyor bu başvurulara

Üst Alt