Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea numara değişikliği hakkında. Yardım

Nur16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yıllardır avea kullanıyorum ama bugün numaramı değiştirmeye karar verdim. Web online işlemlerden oturum açtım. Numara değişikliğine girdim yeni bir numara seçtim. Tamam dedim. Henüz hiç bir onay mesajı gelmedi. Bakiyemden de herhangi bir düşüş olmadı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Onay mesajı ne kadar sonra gelir ?:confused:

müşteri hizmetlerini ara sor....

Aradım. Daha doğrusu arkadaşıma arattım. İnternetten işlem yapılamadığını söyledi. Şok oldum ama öyle bir servis var ve ben yeni numara seçtim :confused:

bence tekrar sen ara....

anladım ben bir araştırayım hangi servisin böyle bir hizmeti var aveadan mı yapdın sen bu işlemi...

evet avea web online işlemler. Çok teşekkür ederim haber bekleyeceğim.

numara değişimi ile ilgili bişey yok dediler.... avea online işlemlere bakıom şimdi
bulursam burdan tekrar arıcam...

Bakın anasayfada online işlemler var ona tıklayıp oturum açınca numara değiştirme diye bir servis var.

avea numara taşınabilirliğimi

Hayır avea numara değiştirme. Hattınızla ilgili işlemlere giriyoruz. Numara değişikliği çıkıyor yazıyı aynen yapıştırıyorum.

Bu bölümden hattınızın numara değişikliği işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Numara değişikliği talebiniz doğrultusunda yeni bir sim kart almaya gerek kalmadan tarafımızdan beklenen yeni bir numaranın mevcut simkartınıza tanımlanması ile gerçekleştirilmektedir. Numara değişiklik ücreti 5 TL olup hattınızda işlemi gerçekleştirebilmek için en az 8 TL olması gerekmektedir. Otomatik yükleme talimatınız var ise yeni numaranız için güncelleme yapmayı unutmayınız.

Peki hattında yeterli bakiyen varmıydı ....

peki sana bilgi mesajı geldimi ben online işlem için girdiğimde bile hemen mesaj geliyor. numara değişmediyse o zaman işlem gerçekleşdirilememişdir...

evet web online işlem mesajı geliyor. web online işlem merkezine giriş yaptınız diyor. He bu arada az önce tekrar girdiğimde numara değiştirme sekmesi kapanmıştı yoktu yani.

Neyse tamam sıkma canını yarın halledelim bu işi tekrar....

Çok teşekkür ederim. Yarına kadar inşallah numaram değişirde sizde uğraşmamış olursunuz. Allah razı olsun.

Ne demek Allah herkesden razı olsun.. Problem değil :) ....

Birşeyler öğrenebildiniz mi İbrahim bey ?

müşteri hizmetleri gibi olduk iyimi :D:D:D

bence dokundu bir söz yazdı ki o yeter :) ....

bence bu işleri müşteri hizmetleri hallediyor.başka yerden yapamazsınız.değişiklik yapacagınızı söyleyin yeni numara versinler.ben yaptım yeni numaramı kullanıyorum.

değişmedimi:( 48 saatte değişeceğini söylediler ama işlemin görünüyor:(((

avea işte :mad: değişmedi herhangi bir mesaj da gelmedi

Ya rica etsem bir daha arasanız şu müşteri hizmetlerini :rolleyes:

Evvvvveeeet. Dün itibariyle yeni numaramı kullanmaktayım:rolleyes:.
Yapmam gereken tek şey şikayet.var a yazmakmış. Önce özür dilediler sonra değiştirdiler. Hemde 2 sn de :D:D

Peki arkadaşım içindeki fazla liralar yeni numarana aktarılmış mı ?

Üst Alt