Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'nın engellilere özel tarifesinde ÖTV alınıyor mu? [Soru]

timucingfb

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar oncelikle hepinize merhabalar ben engelli faturalı hat olarak avea elele(engelli tarifesi) tarifesinden bir hat aldım ve bana %25 lik özel iletişim vergisinden muaf olduğum sölendi ama bugun faturam geldi ve 67 ytllik konusma ücreti yanı sıra 40 ytl lik vergi geldi birisi %18 kdv tamam buna birsey diyen yok ama %25 lik devletin aldığı özel iletişim vergisi gelmiş oda 20 ytl bu nasıl oluyor ben hala anlamadım bizler araba alırken vergilerden muafız ev alırken vergi oderken nie böle bir vergi gelmiş bana aranızda engelli faturalı hat kullananlar varsa lütfen yardımcı olsun

GSM operatörlerinin ÖTV ve KDV almamak gibi bir seçenekleri olamaz. Bu tamamen devletin aldığı vergidir, ve şirketler bunu "ben almıyorum" diyemez; demiyorlar da.
Engellilere yönelik paketler genelde ortalama ücretlerden daha az oluyor, o kadar. Ama hat çok kullanılıyorsa, engelli paketlerinden daha ucuz kampanyalar/paketler de olabiliyor...

Üst Alt