Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'nın jet modemini kullanan var mı?

leaderboy

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhab arkadaşlar,

Ben avea'nın jet internetini almayı düşünüyorum.. Daha önce alan kullanan var mı acaba ? Almadan önce öğrenmek istiyorum bunları çünkü tahütlü alacağım..

Şimdiden teşekkürler,

Almadan önce mutlaka AVEA nın müşteri hizmetlerini arayarak kullanacağınız yerde ki çekim gücünü sorun. Hatta diğer gsm lerin müşteri hizmetlerini arayarak onlarında çekim güçlerini öğrenin. Hangisi daha iyi çekiyorsa onu düşünün derim.

Bayiye başvurunca bunu kontrol ediyorlar 3G çekim güçü yoksa vermiyolarmış zaten ama dediğin gibi diğer gsm'leride aramak lazım hangisi çekiyorsa da bu iyiydi be :) tutar olarak :)

Kullanacağınız yerde şartlar uygunsa hangi vını aldığınızında önemi yok aslında hangisi hesabınıza uygunsa onu alırsınız, ama çekmeyincede kaç gb alırsanız onunda önemi kalmıyor. Söz konusu vınn almak olunca, hele ki taahhütlü alacaksanız iyice ölçüp tartıp almak gerekiyor. Bayiilerin alırken çekim gücüne baktıklarını bilmiyordum. Bakıyorlarsa problem yok ama siz atlamayın bunu, mutlaka sorun.

Uyarı için tşk.. Ben zaten sadece ürün hakkında bilgi almaya çalışıyorum yoksa işime yaramicak bir şeyi neden 12 ay boyunca tahütlü alim ki..

O bazen öyle olmuyor, evdeki hesap çarşıya uymuyor :) 2 sene önce AVEA'nın kotası yüzünden çok tereddüt ettim. Ama çekim gücü alınmadığı için Turkcell Vınn aldım.
2G çeken yerde 1 sene sadece sosyal paylaşım sitesi ve burası için idare ettim. 4g'dı üstelik.
Bu yıl 12 ay daha taahhütü uzatarak 10 gb'a geçtim. Ama başka hesapta olmayan bi site için kullanmam gerekti ve kullanamadığım için çok problem yaşadım. Günlük kullanacaksanız 2G ye kadar verim alabilirsiniz, ama başka işleriniz varsa 3G'den aşağısı kurtarmaz gibime geliyor.

Ayrıca kullanacağınız yerde başka kullananlar varsa onlardanda deneyin. Kırsal kesim için alacaksanız örneğin, pencere kenarı bile etkili oluyor:)

Geçen sene yaz aylarında bende avea vınn kullandım . 4GB 'a kadar 29 liraydı ama ben o 3 ay 120 liradan aşağı para ödemedim. Engelliler.biz ve Facebook dışında siteye de girmedim. Çekimide çok çok iyi değildi. Gerçi ben Turkcell vınn da kullanıp sayfa yenilemeleri arasında çay içtim ama onda böyle yüksek rakam ödememiiştim..

Ne çektik be Erci abicim şu vınlardan:))

Ben şu ara TTnet vınn dan çekmekteyim.. :)

O da Avea 3G alt yapısıyla çalıştığından çekiyo olmayasın abicim:)

:) Fatura geldiğinde anlıycam abicim..:) Şimdilik şehir içi olduğu için işte edge medge takılıyoz da :)

Netin olmasa bi dert, vının olupta çekmese çok dert:) Hızı idare ediyosa olur olur:)

Yok hızı iyi şimdilik ..:) Gün içinde çokta giremiyorum burda kota problemi olmaz herhalde de

Üst Alt