Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AVN rahatsızlığından ameliyat oldum. Vergi indirimi alacak oranda rapor verilir mi?

engelliler

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben 2012 avn den dolayı kalcamdan ameliyat oldum ameliyattan sonra diz kapagımda agrı oluştu geçer dediler ama geçmedi (liflerde yırtılma olmuş)her iki bilegimdede sıvı var kollarımı sallayınca iyi oluyorum.birde kolumda sinir tuzaklaması var 2 parmagımda uyuşma oluyo benim sizlerden ogrenmek istedigim bunlar için % kaç verirler bunlar kendi kafalarına goremi veriyo yoksa burda bi kitap var ona bakıp mı veriyolar

ortopedi ve nörolojiyi ilgilendiren bir konu kitabı var ona göre değerlendiriliyo birden çok hastalıklarda baltazar formülüne göre değerlendiriliyo %40 ın altı işine yaramaz başka bir hastalığın yoksa sadece bu saydıklarından %40 almanda biraz zor gibi

merak edenler için soleyeyim doktora gorundum protezden dolayı %20 verdi oysa bende sinir tuzaklaması vardı ve diz kapagımda liflerde yırtılma bunlar için puan veriliyomu bilmiyrum.birde bileklerimde sıvı varddı bunlar için puan veriliyomu.. bilenler yazarsa sevinirim hizmet diye bişey yoktu..

Avaskuler nekroz

ARKADAŞLAR BEN 1980 dogumluyum 1998 agrılarım için gittigim ortopedist avn oldugumu soledi ve askerlikte yapmadım curuk aldım 2012 ameliyat oldum sag kalçamdan total kalça protezi takıldı. vergi indirimi için başvuruda bulundum ama verdiler şimdi benim merak ettigim meslek hastalıgı sınıfına girermi yada engelli sayılıyormuyum herhangi bi hakkım varmı TEŞEKKUR EDERİM....

vergi indirimi için başvuru yaptığınız raporda engel oranı olarak kaç yazılmış? o zaman diğer hastalıklarınızı söylemediniz mi?

% 20 verildi diger rahatsızlıklarımın onemli bişey olmadıgını soledirler

Arkadaşlar bende 12 senedir avn var 2012 ameliyat oldum. total kalça protezi takıldı kafamdaki soru şu. hastalık için ayrı protez için ayrı mı oran veriyolar birde bilen arkadaşlar varsa kol bilegimde sıvı var. bilegim surekli çıtlıyo

Verilen oran hastalığa veriliyor zaten, ama protezden önce, protezden sonra olarak değerlendiriliyor.. Kol bileğinizdeki sorun hakkında bilgim yok.. Tekrar rapor almayı deneyecek olursanız belirtin bu durumuda mutlaka.. Belki oran verilir.. Verilirse şayet burayada yazın lütfen.. Rapor oranınız % 40 olmadıktan sonra hiçbir işinize yaramaz malesef. Yine düşük oran verilecek olursa il sağlık müdürlüğüne itirazda bulunabilirsiniz.. Pes etmeyin, uğraşmanız gerekiyor..

emar sonucuna gore kol bilegimdeki sorun karpal tunelmiş
ama bu rontgende gorunmuyo şimdi merak ettigim saglık kurulu rontgen çektiriyo onlara durumu nasıl anlatacagız

herkese tekrar selamlar.arkadaşlar heyet için gun aldım.takıldıgım konularda sizlerin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
1 sag bacagımda total kalça protezi var dizimdede menuskus ve liflerde yırtılma buda ameliyat olurken olmuş
2 sol bacagımda avaskuler nekroz
3 sag kol bilegimde odem var birde kemiklerde deformasyon çatur cutur sesler geliyo
4 sol kolumda karpal tunel ve deformasyon
5 sinuzitin ve kulagımda delik var
6 hareket kısıtlılıgım var
7 goz kurulugu ve ışıga karşı alerjim var yanma ve batma oluyo
bunların hangisinde ne kadar tahminen oran verililyor. bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa seviniirim

Bacıbey
Mehaba sayın Havva hanım, benim her iki kalçamda ileri derecede AVN var. Protez ameliyatı olmam şart. sağlık raporu almam için ,protez takılmadan da rapor verirler mi acaba? yoksa protez olduktan sonra mı rapora başvurmalıyım? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Tşşkk.

arkadaşlar yakında raporu alıuorum tek nusha halindemi veriliyo yoksa bizim istedigimiz kadar nusha verilirmi?birde raporda nelere dikkat etmeliyiim yada neleri ekletmeliyim evliyim cocuklarım var. ozurlu kimlik kartı almak istiyorum. sakat statusunde çalışabilmek aklıma gelenler bunlar....

RAPORU vergi indirimi için alıyorum bana artıları neler olur.
rapora şunları nasıl ekleyebilirim vergi indirimi,ötv,istihdam,2022 maası, beyaz kart , engelli kimlik kartı için almak istiyroum

kbb kulagımda delik vardı puan vermemiş ameliyat olmamı tavsiye etti
goz doktoru goz kurulugu ve ışıga karşı alerjim vardı ondanda puan gelmedi
dahiliye tiroid-kolestrol-demir eksikligi bunların hiçbirinden alamadım
psikiyatri ordanda 5 aydır raporum olmasına ragmen bişey çıkmadı
ortopedist =25
gastroentoroloji =10

lutfen bi yol gosterin neden kolumdaki puanları da eklememişler kalçamdaki protezle zaten % 40 o zaman geçiyo

1 Karpal tunel oranlarını bilen varmı bilgi verirmisiniz
2 Keinbock oranları lutfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

araştırdım ama nette bulamadım

saglık mudurlugune itiraz ettim 2 hafta sonra heyete tekrar gircem. istihdam-engelli kimlik kartı diye yazdım vergi indirimi olunca neden daha dikkat ediyolar anlamadım sizce vergi indirimi diyede belirtmelimiyim yoksa emekliligime yakınmı bi daha başvuru yapsam. sizce fark varmı
ben hep yazıyorum neden cevap veren olmuyo boyle olunca benimde yazasım olmuyo bilginize

S.a arkadaslar. (TENDINIT & GUATR TROID HASIMATO & GASTRIT) ORAN VERILIYORMU? HERKESIN KANDILINI KUTLARIM... BIRDE. GECEN SENE ALDIGIM RAPOR BU SENE DUDUSUREBILIRLERMI

Üst Alt