Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avrupa ülkelerinde engelli ehliyeti alma şartları

hayat76

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
9
Arkadaşlar, şuan yürürlükte bulunan, engelli ehliyeti alma ve yenileme yönetmeliği, Avrupa ya giriş uyum yasası çerçevesi öne sürülerek çıkartılan yönetmeliktir.

Merak etmekteyim, Avrupa ülkelerinde, özellikle Alman yada bir engelli kişi ehliyeti hangi yönetmelik ve kurallar çerçevesinde almaktadır.

Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim...

Avrupa yı neden merak ediyorsun Avrupa da ayakları ve gözleri ile araba kullananlar Türkiye de gerek siz bahanelerle Ehliyet leri iptal oluyor

bir belgeselde görmüştüm polanyalı elleri dirseklerinden kesik birisi tır şoförlüğü yapıyordu

burada sudan sebeplerle adam asarlar oderece vahim tablo

hayat76
Dostum Avrupa'da engelli ehliyeti diye bir şey yok. Normal birey ne alıyorsa engellide aynı alır sadece kod içerir orada sizi heyet komisyon diye dolastirmazlar

haydarkadik
O bahsettigin şahıs dünyaca ünlü drift pilotu aynı zamanda ismini hatirlayamadim siz ehliyeti bosverin engelliler bile askerlik yapabiliyor neler var dünyada neler trde boşa yaşıyoruz

Üst Alt