Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avrupa'da omurilik hasarı tedavi gören var mı?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
2 ayy sonra leuven katolik hastanesine gircem prof. dr. van damme nöroloji hocası inşallah iyi haberlerle dönerim... bu hastane giden var mı ?

Belçika'da omurilik yaralanması sonucu tekerlekli sandalye kullanan hiç kimse kalmadı demek ki...

yaralanan ünlü türkücüde soluğu Almanya da almıştı,ama türkiyede de kalsa iyileşme şartları ve şansı aynıydı..kök hücre tedavisi tamamen iyileştirici bir tedavi haline gelmediği müddetçe maalesef nereye gidersek gidelim iyi bir fayda görüleceğine inanmayanlardanım..Bülent bey buraya yazan defnex adında bir bayan vardı ve cervical seviyede engelliydi,o almanyada kök hücre olmuştu ve özelden durumunu sormuştum ve hiçbir gelişme olmadığını yazmıştı..bu arada DEFNEX ten uzun süredir ses yok ve ben durumunu çok merak ediyorum

Brüksel'de olanlardan yardım istiyorum..?

yakında leuven katolik hastanesine muayeneye gitcem.leuven veya çevresinde bana yardım edebilecek üyemiz varmı???

belçika

danimarkada sağlık

danimarka da sağlık hizmeti turistlere ücretsiz mi

?????

Üst Alt