Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avrupa'dan % 80 özürlü raporumu Türkiye'de nerede ve nasıl tanıtabilirim?
Tanıtabileceğiniz düşünmüyorum ordaki değerlerle burdaki değerler farklı olur kanaatindeyim,burdan başvuru yapmanız gerekebilir,tabi yine telefonla geniş bilgi alabilirsiniz.Ayrıca rahatsızlıklarınızı söylerseniz arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Eminmisiniz? Şizoaffektif bozukluk, Bipolar bozukluk. Zaten türkiye'de tanitmak istiyorum, neticede ben türkiyeye yerlesdim. Gercekten yeniden mi bas vurmam gerekiyor yoksa önce raporlarimi yeminli bir tercümana tercüme ettirip sonra bunlarla beraber muracat edemem mi?
oraporu kabul etmezler burda enyakın rapor veren hastanelerden birine müracat etmeniz lazım tercumanla başka bir şeyle olacak iş degil türkiyede kullanacak isen tekrar rapor alman lazım
Raporlari tercume ettirin tabiki ama ben burda o raporlarin gecerli olabilecegini sanmiyorum maalesef yarin 144 numarali telefonu arayacak olursaniz ayrintili bicimde sorabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz gecmis olsun...