Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avrupanın araba çöplüğünden ucuz yüksek modelli araçlar

Walla guzel ama sadece ılan gercekmı deılmı bılmıyoz nereden nasıl ogrenecez ılana gore 2002 model opel vectra 80 euro yazıyo araba calısıyomu yoksa motorsuzmu bılmıyoz ve teslımat nerede nasıl en onemlısı bu fıyata sacece engellıleremı gecerlı yoksa ısteyen herkezmı alabılır bırde o sayfa turkceye cevrılmıyo galerıcıler ıcınde turk varmı bulan varsa yazsın teşekkurler

Doğrusunu söylemem gerekirse ben kendime 2006 model Peugeot 207 1.4 hdi 9,500 TL ye araç buldum bulunduğum yerden fazla uzak değil hafta sonu bulgar uyruklu bir arkadaşımla bulgara gidip yakından bakacağım.
Anlaşa bilirsem arkadaşın üzerinden alacağım aracı.
ankaraya getireceğim.

Şuan önemli olan ankara'daki prosedürleri bilmek adımı ona göre atmalı.

arkadaşlar
1 - 3 yaş sınırı var büyük yaş araba getiremiyorsunuz
2 - blg finans sistemi acayip fiyatlar düşük ama taksit süreleri var ilanları iyi incalayin(30x500) falan gibi taksitleri var krediyi devrediyorlar fiyatlar genelde ödenen miktarın karşılığı kalanı size devrediyorlar

walla aarkadaslar bu iş bence cok yas orada turkce konusan yoksa hıc bulasman derım ben
hem araclar adındanda anlasılacagı gıbı CÖP kımseye yaramaz

Üst Alt