Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avşa adasında %50 indirimli TATİL imkanı ve Bazı fikirler.

avsatatili.net

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Avşa adasında %50 indirimli TATİL imkanı bulunmaktadır. Sezon açılmak üzere.
Arkadaşlar Avşa adasına dair tanıtım sitem var ve 9 aydır uğraşmaktayım. Site bi yerlere geldi tanınır oldu fakat bazı fikirler var aklımda. Ama maddi açıdan oldukça gerideyim. Siteme açıkcası reklam toplar para kazanırım diye açtım ama her alanda oldugu gibi bu alandada çirkef denebilecek insanlar var.

Ben aklıma gelen fikirlerden birini anlatayım.
Sitemden yapılacak rezervasyonların sayısına göre misal 100 rezervasyon da 1 kişiye ücretsiz tatil yapma imkanı sunabileyim. Bunu da reklamdan alacagım parayla yapmak istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sizce ne yapabilirim ?
Bana birileri akıl verebilir mi ? Google ye reklam verip siteye tatilci cekmem gerek ayrı masraf diğer rakipler ile rekabet ayrı masraf seo vs olayları. Ben real hayatta işsiz oldugumdan bazı şeyleri hayata geçiremiyorum.

Sitem : Avşa

Merhaba bu yaz avşa adasına giden varmı acaba

Merhabalar
Biz de eşimle gitmek istiyoruz daha önce hiç gitmedik uygun güzel yerler varsa bilgilendirebilirseniz sitenizden rezervasyon yapabilirim :)
Kurban bayramında gitmeyi düşünüyoruz yada bir haftasonu gemi turu da olabilir.

İşinizde başarılar dilerim ama ne yapabilirsiniz bir fikrim yok üzgünüm.
Sitenizi incelerim. Kolay gelsin, başarılar.

avşadan yeni geldim..

Çok ama çok kalabalık igne atsanız yere düşmüyo...

Berbat ötesi fiyatlar uçmuş bakkallardan alışveriş yapcan normal bakkal fiyatına birşey alamıyon herşeye bindirim var...

Örn verirsek 1 lt kola 3 lira 5 Litre su 3 lira kutu kola 2,5 lira atıyorum. 50 kuruşluk bir şey bakkallda 1 lira vs vs

Feci kazık kalabalık biryer olmuş....

Benim kaldıgım yer AYDIN MOTEL di..

Güzel bir yer ama dedigim gibi kalabalık ve fiyatlar çok yukarda...

avşa adasında 5* oteller var mı? HD kapsamında olan?

Üst Alt