Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avuç içini çeviremediğim için askerlikten muaf olur muyum?

mustafaÇ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm forumunuzu ilk defa gördüm. ve burada bana yardımcı olacak bircok arkadasım var sanırım benim sorunum dogustan kollarımda olan bvi problem el bileklerimle ve dirseklerimle olan arada kemiklerimle ilgili bi sıkıntıdan dolyı avuc içimi acamıyorum ve bunun bi tedavisi yok. sizce muaf olurmuyum askerlikten. askeri subeye gittim ve 29 yasında olmam itibariyle hemen askere alınabilecegimi söylediler sorunumu söyledim beni doktora sevk edeceklerini söylediler fakat ben güvenip basvuramadım askere. doktorla konustum subedeki beni askeri hastaneye sevk ediceklerini söyledi. benim sorum ise sizce ben muaf olabilirmiyim ve kurul toplanana kadar beni bir birlige sevk ederlermi yoksa evimdemi beklerim bu süreci merak ettiklerim bu kadar acil cevap verilirse sevinirim. Ayrıca bu problemler silah tutmama ve spor yapmamada engel olabilir

NOT: iki el bilegimdede aynı problem var.

Muaf olursunuz. Muayenede askeri hastaneye sevk ederler ve orada muafiyet verilir.

askeri hastaneden rapor alınmadan seni birliğine sevk edemezler pazartesi işlemlere başlarsan perşembe günü heyete girersin hiç şüpen olmasın kesinlikle muafsın

tekrar merhaba ben subeye gittim subeden beni doktor izmir hatay askeri hastanesine sevk etti ordan doktora gözüktükm doktor beni heyete sevk etti fakat sevk ederken kagıdın üstüne 58/B diye bir kod yazdı bu kodun anlamını bilen varmı acaba kafama cok takıldı röntgenlerim cekildi sonucu doktora gösterdim doktor 58/B yazdı ve heyete sevk etti cuma günü heyet var sizce bu 58/B nedir... ben 2 yıllık üniversite terk im dogal olarakta er olarakta er olarak basvurdum SİZCE BU 58/B NEDİR BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.... ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM...

cok teşekkür ederim bakalım cuma günü belli olur heralde heyet sonunda eve dönünce sizi haberdar edicem bu konuyla ilgili

bana verilen karar aynen böyle benim kafamda hala soru işaretleri var cünkü

Barısta asterlige elverişli degildir.Seferde Görev yapar. sonunda aldım raporumu.

Üst Alt