herkeze slm benim bi kaç sorum olucak
trafik kazasıyla ilgili arkadaşlar
ben 1999 kaza geçirdim araba çarptı ve çarpan kadın
işyerinin arabasıyla çarptığı için isyeri davalık oldu ve 2004 davada anlaşmaya
gidildi 190 bin tl anlaşıldı bilir kişi kararı ise 240 bindi avukat mahkeme daha bitmez anlaşmamız iyi olu dedi
ve parayı aldık avukat birde sigorta şirketinden para alacağız dedi mahkeme sürüyo dedi
herneyse avukat bizi taa 2012 ye kadar yok sigorta şirketi battı satışa çıkıcak paramızı öyle alıcaz dedi
yok dosyaları kaybetmişler dedi adli tatil dedi oyaladı en sonundada parayı vermiyolar dedi
fakat avukat 2005te o parayı sigorta şirketinden almış yalan söylüyomuş
dosyaları mahkemeden alıp başka bi avukata götürünce anladık
götürdüğümüz avukat dosyayı incelediğinde avukata davayı açtık ve mayıs ayında davayı kazandık buseferde dosyayı temiz etti ve
bize zaman aşımından haksız eylemden dava açtı gelecek ay mahkeme var.
sizce biz bu davayı kazanırmıyız zamanaşımından kaybeder miyiz?
bide dosyayı götürdüğümüz avukat 190 bin tl anlaştığımız şirketin bize faizini vermediğini söyledi biz anlastık bu paraya dedik ama
siz anlaşmışınızda dava açıldığı tarihten faiz işler onuda vermeliler dedi ve onada dava açıcak sizce kazanırmıyız?
cevap veren herkeze simdiden teşekkürler.
trafik kazasıyla ilgili arkadaşlar
ben 1999 kaza geçirdim araba çarptı ve çarpan kadın
işyerinin arabasıyla çarptığı için isyeri davalık oldu ve 2004 davada anlaşmaya
gidildi 190 bin tl anlaşıldı bilir kişi kararı ise 240 bindi avukat mahkeme daha bitmez anlaşmamız iyi olu dedi
ve parayı aldık avukat birde sigorta şirketinden para alacağız dedi mahkeme sürüyo dedi
herneyse avukat bizi taa 2012 ye kadar yok sigorta şirketi battı satışa çıkıcak paramızı öyle alıcaz dedi
yok dosyaları kaybetmişler dedi adli tatil dedi oyaladı en sonundada parayı vermiyolar dedi
fakat avukat 2005te o parayı sigorta şirketinden almış yalan söylüyomuş
dosyaları mahkemeden alıp başka bi avukata götürünce anladık
götürdüğümüz avukat dosyayı incelediğinde avukata davayı açtık ve mayıs ayında davayı kazandık buseferde dosyayı temiz etti ve
bize zaman aşımından haksız eylemden dava açtı gelecek ay mahkeme var.
sizce biz bu davayı kazanırmıyız zamanaşımından kaybeder miyiz?
bide dosyayı götürdüğümüz avukat 190 bin tl anlaştığımız şirketin bize faizini vermediğini söyledi biz anlastık bu paraya dedik ama
siz anlaşmışınızda dava açıldığı tarihten faiz işler onuda vermeliler dedi ve onada dava açıcak sizce kazanırmıyız?
cevap veren herkeze simdiden teşekkürler.