Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her hangi bir konuda dava açması için avukat tutmam/tutmamız gerekirse avukata ücreti bir defada mı veriliyor yoksa biraz avans verilip dava kazanıldıktan sonra mı veriliyor ?
valla o onların inisiyatifine kalmış.ama ben avukatları çantalı soyguncular olarak düşünüyorum.(istisnalar hariç).yasaları iyi bildikleri için "ağanın eli tutulmaz" diyolar.
Birkaç kez avukatlık işlerimiz oldu.
Avukat dava parasını peşin almadan işe başlamaz, vede çoğu işide yine siz yaparsınız.
Benim naçizane tavsiyem mahkemelerin civarında arzuhalci dediğimiz insanlar vardır.
Onlardan yararlanabilirsiniz.
Bir icra davası veya tahliye davası daçmak için dilekçe formlar size 100 veya 150 lirayı bile geçmez.
Ferit Abi,güzel açıklamış çoğu parasını almadan işe başlamaz işe başlarsın ama her işe sizi yönlendirir bakıver takip ediver gidiver geliver vs vs kaza geçirdim sakat kaldım beddua etmedim bela anmadım ama bu avukatların hepsi aynı değil diyen gelsin abdestliside namazlısıda dinsizide imansızıda aklınıza gelecek hepside aynı hepsinin Allah belasını versin özellikle kendi avukatım için diyorum kendi çoluğu çocuğuda benden benden beter olsunda anlar inş o... çocuğu.
Bu arada % 10 dan fazla anlaşma tazminat davası açtıracaksan imzalatacağı herşeyi oku hiç birşeye okumadan imza atma kafanı kamyonların altında ezdirmektense oku oku oku yaw imzala işte güvenmiyonmu bişey yok senin avukatınım işte güvenmiyorum babamada güvenmiyorum okuyacam de.
Allah düşürmesin böyle yasalarla böyle hukuk düzenine mahkum etmesin!
30 senede çöpe atılan dava gördükten sonra o kapıyı çalmanın bir manası yok!
Paranla bir de rezil olucaksın... Hakim karşısında hak ararken iki büklüm ben adaletinize güveniyorum diyeceksin
Vay halimize...
Eskiden imam nikahı vardı. 3 kere boşol dedinmi tamamdı iş
Şimdi 3-5 bin tl vericen avukat tutacan bide üstüne senelerce dava günü beklicen
Ne teknolojıymiş beaa....
ben bir avukatla görüştüm.. kız kardeşim için artık sosyal hizmetlere laf anlatmaktan bıktım. ona maaş bağlanması için devletle kati bir inatlaşmaya girmeye kararlıyım umarım olumlu sonuç alabilirz. idare mahkemesinden açılacak dava için 1500 veya 2000 tl alarım dedi. yada boradan ücretsiz avukat isteyin dedi