merhaba arkadaşlar.benim 07.01.2008 tarihinde malulen emeklilik başvurum oldu.05.11.2008 tarihinde başvurumun rededildiğine dair yazı elime geçti.yasal itiraz süresini geçtiğim için (en azından avukat arkadaşım bu şekilde dedi)sgk ya karşı dava açamadım.yine bu avukat arkadaşımın tavsiyesi üzerine 16.02.2009 da ankara sgk ya ve 18.02.2009 dada izmit sgk ya yeni bir dilekçe yazarak bunun sonucunu beklemeye başladım.şimdi benim öğrenmek istediğim yeni bir avukat bularak bu işi onla sürdürmek istiyorum.konuyu bire bir onla anlatıp neler yapılabileceğini öğrenmek istiyorum...
1)duruma hakimiyeti açısından avukatta ne gibi özellikler olmalı?
2)sadece durumumu anlatmak bilgisini almak içinde ücret veriliyor mu?veriliyorsa bu ücret ne kadardır?daha önce arkadaş ilgilendiği için maddiyat söz konusu olmadı.ama oda savsakladığı için yeni birini aramaya karar verdim.saygılarımla......
1)duruma hakimiyeti açısından avukatta ne gibi özellikler olmalı?
2)sadece durumumu anlatmak bilgisini almak içinde ücret veriliyor mu?veriliyorsa bu ücret ne kadardır?daha önce arkadaş ilgilendiği için maddiyat söz konusu olmadı.ama oda savsakladığı için yeni birini aramaya karar verdim.saygılarımla......