Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avukatım fazla ümit bağlama, tazminat alamayabiliriz dedi!?

Kadir Atıcı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 30mart 2018de kuryelik yaparken motorsiklet ile bı trafik kazası geçirdim 6ay sonra hastaneden %10 rapor aldım raporda 2yil geçerli diye işaretli avukata verdim avukatim ilk zamanlar şu kadar alırız bu kadar alırız diyordu şimdi ise fazla Umut bağlama bişey alamayabiliriz diyor ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Kaza sonrası nasıl bir durumunuz oldu ? %10 çok düşük bir rakam sıyrık, iz falan mı var ?

Kadir Atıcı

adli tıp genel kurulundan aldığın rapor oranı ne? eğer iyileşme olduysa ve adlı tıp 0 oran verirse bırak tazminat almayı karşı tarafın avukat vekalet ücretlerini dosya mahkeme masraflarını sen ödersin.

Kadir Atıcı

süreli raporlara sigorta ödeme yapmaz, yapmaması gerekiyor zaten, iyileşirsen tazminatı geri verecekmisin, ya sürekli ibareli rapor sunacaksınız veya mahkemeyle halledeceksiniz.
avukatınız doğruyu söylemiş.

sigorta şirketi benim iki yıl süreli %60 raporumu kabul etmedi adli tıp dan aldık onu kabul etti orası da %59 verdi

Geçmiş olsun..adli tıp kurumunda alınmış bir raporsa konusunda uzman aktüerya hesaplaması yapabilen bir avukata verirsen tazminat alırsın iyileşmiş olsanda süreçte yaşadığın bir mağduriyet var

Üst Alt