Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağa kaldıran akülü sandalye almak istiyorum..?

benn

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhabalar..daha önce ayağa kaldıran akülü sandalye kullanan var mı?.gün içinde dik durabileceğim ve o şekilde hareket kabiliyeti olan bir sandalye almayı düşünüyorum.fiyatlar oldukça yüksek..onun için hem işimi görebilecek hem de çok yüksek fiyatlı olmayan bir seçenek önerisi bekliyorum..

vay canına millet 10 binlik araba sorar biz tekerlekli sandalye yıllardır tedavi bekleriz çıkmaz işte adamlar bize iki tekeri bi aküyü bu fiyatlara verdikçe biraz zor çıkar kullar acımıyor Allah acır da çaremizi bir an önce verir inşallah

karşıyakalı belmo dik pozisyonda ilerliyor mu.bir de otururken yükseliyor mu?teşekkürler

Ewet iki dediğin özellikte var ama büyük biraz asansöre sığmaz ewin düzayak mı

301 bu fiyata alınabilecek en iyi ayağa kaldıran sandalyedir.

Boyun ve kilon nedir?

Ayağa kaldıran sandalye konusunda öneride bulunmaktan her zaman tedirginim. Çünkü herkeste farklı bir sonuç öıkabiliyor. Onun için, ben olsam Ankara ya da İstanbul'a gidip deneyerek karar veririm.

Hasılı, ürünler güzel, eyvallah, fonksiyonel de, ona da eyvallah, ama çok spesifik. Ayakta pozisyonlandırma gibi kritik bir hareket için denemeden almamak en doğru yol.

Arkadaşlar iyi geceler ve selamlar.

Konuyu biraz hortlatmış oldum ancak yardımınıza ihtiyacım var. Kas hastası bir yavrumuz için ayağa kalkabilen akülü sandalye alacağım. Bu konular ile alakalı da sıfır bilgiye sahibim.

Kızımızın istediği model APEGO/K ve fiyatı 11,500 TL civarı. Benim bütçem ise 7,500 TL ancak anladığım kadarıyla bu meblaj bu tarz kaliteli bir ürün için yetersiz. Şartları zorlayarak biraz daha yukarı çıkabilirim.

Bu noktada iki farklı modelin öne çıktığını farkettim. Belmo Viego ve İMC-301 isimli modeller nispeten benim bütçeme daha uygun.

Hasta olan kızımız oldukça zayıf ve narin. Dar koltuklu bir arabaya ihtiyacı var. APEGO/K'ya göre fiyatı uygun olan diğer iki ürünün ne eksiği vardır? İhtiyacımızı kızımızın istediği modeldeki kadar görürler mi?

Her türlü bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

herakleion

Çocuğunuzun boyu ve kilosu nedir? Ayrıca akülü sürüş akülü ayağa kalkış şart mı, yoksa manuel sürüş akülü ayağa kalkış işinizi görür mü?

Üst Alt