Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalye fiyatları..?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
arkadaslar herkese iyi aksamlar ayaga kaldıran akülü sandalye ihtiyacım oldugu için ihtiyacım dogrulsunda bunu almak istiyorum sgk ne kadarını karsılıyor en iyi markalar hangileridir emekliligime 5 ay var emeklilikten öönce veya sonra etkilermi almam fikirleri olan arkadaslardan bilgi almak isterim

çeşitli marka model ayağa kaldıran ayakta sürüş imkanı sağlayan bir çok ayağa kaldıran sandalye var.parasıda özelliğine göre değişiyor.
çalışıyor musun çalışıyorsan mesleğin icabı ayakta durman gerekiyor mu?
sgk eğer mesleğin icabı ayakta durmanı raprola ispatlarsan akabinde bir çok belgeyle beraber bir ksımını yada tamamını karşılar.
ancak meslek icabı ayakta durman gerekmiyorsa zannetmiyorum karşılayacağını.
bahsettiğn sandalyeler pahallı sandalyeler, kaldı ki ucuzlarını karşılamıyor.
işin sgkya kaldıysa bir hayli zor...

Bu aracı uzun süredir kullanan biri olarak;Meyra veya Permobil tavsiye ederim.

Uzakdoğudan ithal edilenleri bedava verseler alma.

ok tmm bakarım özel mesaj attım goislove cvp verirsen sevinirim karakaya arkadas tavsiyen için teşekkürler arastırıyorum daha

Emekli olanlar da çalışanlar da Sgk'ya bağlı oldukları için hiç bir şey fark etmez SGK'da ihtiyaç olsun ya da olmasın elektirikli kalkış elektirikli sürüşü ödemiyor ancak mahkeme yoluyla ama bunun da kesinliği yok. Benimse önerebileceğim markalar Otto Bock, Life Stand ve Invacare

Üst Alt