Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak bileği kısıtlılığı ve ayak kısalığı için ne oranda rapor alabilirim?

Ahmet255

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
8
2 Ayak bilegimde hareket çok az. sağ ayak 4cm kısa ve atrofi var. sizce oran kaç olur? alan varmı afo kullanıyorum sağ ayakta? bilen varsa yazabilirmi ltfn

Ben de sol ayağımdan engelliyim.Şu ana kadar girdiğim hiç bir heyette ayağıma aynı oranı almadım ki en az 5 heyete girdim ve hepsi birbirinde farklı.Özel bir hastanede çalışan daha önce sağlık kurullarında ve heyette görev almış bir doktora sırf görüş almak için gittim ve neden bu oranların birbirinden farklı olduğunu sordum.Bana verdiği cevap bazı durumların subjektif görüşlere açık olduğu ve bu yüzden her doktorun farklı bir görüş sunabileceğini söylemişti.
Senin durumunda böyle Ahmet255 bu yüzden kimse senin bu durumuna şu oranı alırsın diyemez.Bu durumunu bir doktorun değerlendirmesi lazım.Özür oran cetvelinde rahatsızlıklarına göre oran karşılıkları ve hangi rahatsızlıkları birbiriyle kombine edebileceğin var.ı İncelemeni tavsiye ederim.

Üst Alt