Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak bileği kısıtlılığında hangi tertibatı tercih etmeliyim?

samuray42

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
11
Arkadaşlar merhaba. Geçen sene ehliyet raporu için ortopedi ve nöroloji bölümüne sevk edilmiştim (ortopedi doktoru 3 sene önce başvurduğumda komisyona sevk etmişti ben komisyona başvurmadım). Bulunduğum yerde otomatik ehliyet kursu olmadığı için ben 2 yıl boyunca bilek egzersizleri yaptım, tekrar başvurdum ehliyet için. Bu sefer doktor kısıtlılık azalmış, senede bir kontrol şartıyla sürücü olabilir diye rapor verdi ben geçtiğimiz sene manuel vites ehliyetimi aldım.

Haftaya tekrar kontrol olacağım, bu sefer ehliyetimi aldığım için zorunlu otomatik vitese dönüştürüp ÖTV indiriminden yararlanmak istiyorum. Açıkçası debriyaja çoğu zaman tam basamıyorum ve araç viteslerinde geçişlerde özellikle şehir içi trafikte çok yavaş kalıyorum. Bu sebepler zorunlu otomatik vites için yeterli olur mu, daha önce aynı durumda kalmış kişiler ne yaptığını paylaşırsa çok mutlu olurum.

merhaba,

Sol ayakta 8 cm incelik 2 cm kısalık ve hareket kısıtlılığı ve güç kaybı mevcut hastaneden özel tertibatlı araç kullanabilir raporu aldım. araç almak için bayiye evrakları teslim ettim ancak vergi dairesi otomotik vites araç kullanabilirsin diyerek ötv indirimini kabul etmedi.

Arkadaşlar cuma günü kontrolüm var, tavsiyeleriniz benim için çok kıymetli.

Üst Alt