Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak kısalığı ve ağır depresyon hastası kardeşlerimin yararlanacağı haklar?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kalemşör

melek abla slm size bir sorum olacak benim iki kardeşim var biri ayagından 4 santım kısa diyeri agır depresyon hastası babamın bağkur aylığından faydalanıyorlar kardeşlerime rapor alabilirmiyiz devletin imkanlarından yararlanabilirmiyiz şimdiden teşekkürler

mehmettemell

engelli haklarından yararlanabilmeleri için % 40 ve üstü engelli ve sağlık kurulu raporu alırlarsa tabi ki yararlanırlar.
bu oranda rapor alabilmeleri mümkün mü diye şu forumdan bilgi almaya çalış:Sağlık Raporları

ayrıca şurayı dikkatli bir şekilde incele:http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

sormak istediğin konu olursa ilgili forumlardan sorarsın ablası.

kardeşlerin babanın bagkur aylıgından yararlanıyormuş. yetim aylıgı mı alıyorlar? 18 yaş altındalar mı, ikisi de kadın mı?

Son düzenleme:
melek abla kardeşlerim yetim aylığı alıyorlar 18 yaş üstüler ve kadınlar tşk ler

Üst Alt