Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak parmaklarım tarak kemiği dahil ampute edildi. Nasıl bir protez yaptırmalıyım?

ysf27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum arkadaşlar.

5 yıl önce bir kaza geçirdim ve sağ ayağımın parmak ve parmak tarakları kesildi.
kazadan bir yıl sonra protez yaptırdım ama hiç memnun kalmadım ve hiç ağrılarım dinmedi,doğru düzgün yürüyemiyorum. hem ayağım biraz yürüdükten sonra çok acıyor hem yan yan adım atıyorum.yeni bir protez yaptırmayı düşünüyorum nerede ve nasıl bir protez tavsiye edersiniz?

shopart protez den başka protez kullanamazsınız yada ayak bilegini dondurtturacaksın..bileklerinmi agrı neden kaynaklanıyor.tabandansa silikon koy.

shopart kullanıyorum.ağrı ayağımın kesilen alt ve üst kısmından.ayak bileğini dondurmak ne ve ne işe yarıyor

bilette ağrı varsa dondurtmak demek istedim ..bende shopart ama dedigin gibi olmuyor sketlerden yada protezdenmi kaynaklanıyor ağrın

nasıl bir protez kullanıyorsun peki Tamer kardeşim

Merhaba arkadaşlar.sağ ayağımda parmak ve parmak taraklarım yok.geçirdiğim kaza dolayısıyla 02/10/2010'da alındı.2010'un sonlarında silikon protez yaptırdım ve istediğim randımanı alamadım.Bana silikon haricinde hangi protezleri önerirsiniz?

Üst Alt