Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak parmaklarımda bulunan problemle rapor oranımı tamamlayabilir miyim?

Elfaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MErhaba arkadaşlar benim sag gözüm 1 metreden bile parmakları sayamıyorum buna %32 rapor veriyorlar diyolar benim birde tansiyonum çıkıyor ama herhangi bir komplikasyon yok bunada %10 rapor veriyorlar bildigim kadarı ile bu ikisi balzard oranına göre %38,8 yapıyor. Arkadaşlar birde beim ayak serçe parmaklarımın solda olanı yanındakinin altında sağda olanda yanındakinin üstünde bundan rapor alabilir miyim uzun süre ayakta kalınca yürüyünce agrı yapıyor.

Yok ona oran vermezler, ayrıca %32 oranı bir gözün tamamen kaybı durumunda veriliyor, bahsettiğiniz durumu tam kayıp sayarlar mı orası da meçhul.

Ufuk bey ben baktım bir metreden göremediginiz zaman %32 rapor veriyorlar. Ben 1 metreden parmak bile sayamıyorum. Ayrıca iki tane üniversite bitirdim bölümümde 2. olarak bitirdim bana iş yok benim iş sektörümde ticari araç kullanmam gerekiyor ama ehliyetimde ticari araç kullanamaz yazıyor iyice piskolojim bozuldu bu konuda ne yapabilirim yardımcı olun arkadaşlar düşünün iki üniversite bitiriyorsunuz ikiside iyi derecede.

faklı düşüncesi olan varmı ?

Üst Alt