Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak Protezi konusunda en iyi marka ve model öneriniz nedir?

bengeldim2

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba be 2 hafta önce gazi oldum 2 ayağım bilekten sonrası yok protez takılcak durumuma uygun takabileceģim en iyi protezi takmak istiyorum fiyatı hic önemli deil durumuma uygun en iyi , en kaliteli protez hangisidir. Birde iki ayağa takılcaģından yurumemde bi aksaklık bi eksiklik olurmu cevaplarsanız memnun olurum dostlar..

Gazi olduğunuz için kendi cebinizden para ödemezsiniz. Ayak bileği amputasyonu sonucu (iki ayak ta olsa) takılacak protez ile çok rahat yürürsünüz merak etmeyin. Ankara Gata da ( eski gata şimdi adı ne oldu bilmiyorum.) Ortez protez atölyesinde Baş protezci Bülent Bey var. Orada gazilere protez ve akabinde rehabilitasyon yapıyorlar. Kendisi bu konularda çok tecrübeli birisidir. Onun fikrini alın.

Sakın endişe etmeyin güdük ucunuz çok uzun olduğu için çok rahat yürürsünüz. Daha yeni ameliyat oldunuz sanırım. Bekleyin güdük ucu bir iyileşsin ve kendini toparlasın. Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler cvb verdiğiniz için gata şuan sağlık bakanlığına geçti hastane suan çok karışık doģru durust ilgilenmiyolar bile sorularıma hastanede cevap bulamadığım icin başlık açtım :)

Hastane değil ülke karışık .. Ben sizin yerinizde olsam ne yapıp eder Bülent ile konuşurdum.. İzmir e gelme imkanınız olursa burada benim protezimi yapan çok iyi bir protezci var..Buradan reklam olmasın gelmek isterseniz bana özel mesaj atın.. Protezciler gazilere "para" gözüyle bakar..Dikkatli olun. Tekrar geçmiş olsun.

Tam bende o hataya düşmemek icin yazıyorum beni uyardılar bu protez işinde çok pislik dönüyo diye medikalciler yanaşmaya başlar sana diye en azından burda bilgili arkadaşlardan durumuna uygun piyasadaki en iyi protez protezin marka modelini öğrenirsem ona göre hareket etmeyi planlıyorum ilginiz için teşekkür ederim

Bir de benim ayak bilekten assasi yok sadece slikon mu takcaklar yoksa slikonun icine bu mekanizmalardan takılcak mı internettede arastiriyorum kendi durumuma uygun bi sonuc bulamadim o yuzden yaziyorum buraya

Üst Alt