Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak Protezine ihtiyacım var..?

aliosmanc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli okurlar ben 65 yaşında herhangi bir tutanağı olmayan çiftçilikle ömrünü tamamlamış sivas lı bir vatandaşım maddi sıkıntılarımdan dolayı 10 yıl önce istanbula geldim burda da sıkıntılar yakamı bırakmadı 3 yıl önce şeker hastalığına yakalandım ağır diyabetten sağ ayağımı diz altından kestiler ve neticesinde 2 yıldır ev hapsi hayatı yaşıyorum sağolsun devlet bi akülü araba verdi ama malesef protez olmadığından bu bir işime yaramıyor ben sultangazi gazi mahallesinde bodrumda oturduğum için araba bir işime yaramıyor artan borçlarımdan dolayı protez alacak durumum yok özürlü maaşa bağladılardı 3/4 maaş çektim sonra kestiler ogün bu gündür bir şekilde mücadelesini veriyorum kesilme nedenide köydeki evin üzerimde olmasıymış hanım bakım maaşı alıyor ama borçlardan nefes alamıyorum çalışanım yok inanmak isteyen istediği zaman gelebilir kapım açık başımın üstünde yeriniz var numaram 05373969203 durumum inanın kötü acilen proteze ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum notumu okuyan herkesten Allah razı olsun.
Numaram:05373969203
Yer:Sultangazi. gazi mah

Üst Alt