Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta çalışamaz raporunu nasıl alabilirim?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ayaklarım çok kötü ağrıyor ayakta çalışmaktayım oturarak çalışmak istiyorum ama laf yapıyorlar ayakta çalışamaz oturarak çalışır ağır işlerde çalışamaz raporu alabilirmiyim ortapedi poliklinikten alabilirmiyim. Yardım bilgi verirmisiniz.

iş yeri dr var ama sıkıntı olur diye söylemedim ama direk devletten aldınmıydı laf edemezler

Polio sekeliyim sag ayak bilek de osteonekroz var

furkan-) ayakta çalışamaz raporu bence öncelikle kalp damar a gıtmen mantılı ayaklarında sorun olabılır uzun süre ayakta durunca kıramp şeklınde yada kasılma oluyorsa kendıne Alt ekstremite venöz sistem RDUS, tek taraflı USG ÇEKTİR ZATEN doktor gereklı ıslemı yapar ilaç bile yazar ağrıların ıcın Daflon mg :)

150-300 tl arası devlet hastanelerinden durum bildirir raporu alınabilir. Doktor uygun görürse yada görmek isterse topuk dikeni ile ayakta çalışamaz, hemoroid ile de oturarak çalışamaz alınabilir..

Şimdilik ortapedinin verdiği ilaç bunlar Tadolak fort 400
MG Cabral 400 MG ama agrılarım sadece biraz hafifledi ama geçmiyor EMARA gönderdi dr ama gün bekliyorum

Engelli raporum var ama başka rahatsızlıktan dolayı

kocaeliye yakınsanız gerekeni yapalım destek oluruz Mr hatta yarın çektiririm ? Sorun değil

tek doktor durum bıldırır kararı 50 tl lakın bu duruma 3 doktor olma şartı olabılır ve bunu konsultasyon ıle çözüp maddi anlamda en fazla ödeyeveğiz tutar 80 tl diğer ayrıntı ıse tek doktor üzerinden onay verılıp diğer doktorlar ise ımza kaşe atarlar ise ; sadece ödeyeceğiniz ücret 50 tl dir bilginiz olsun

Daha önce aldığın sağlık kurulu raporunun içine uzun süre ayakta çalışamaz, ağır kaldıramaz vs. şeyler yazdırabilirsin.

cicikıs

tmda normal pliklinikten alamazmıyım heyet şartmı illaki oran yazmadına gerek yok sadece yazılı bi kagıt

Bende tam tersini sorayım 😊 tekerlekli sandalye kullanıyorum bası yarası sebebiyle uzun süre oturamaz raporu almam mümkün müdür? Nasıl bir yol izlemem lazım?

tekerlekli sandalye kullanıyorum bası yarası var çalışıyorum çalıştığım için pek ilerleme olmuyor o yüzden istiyorum zam

Üst Alt