Merhaba arkadaşlar. Çaykur'da engelli işçi olarak çalışıyorum. Gıda mühendisiyim fabrikada çay analizi yapılıyor oraya uygun olduğumu düşünüyorum ancak orda yer olmadığı için beni yine de üretim içinde çalışıyorum. Yürümem de sorun yok ama uzun süre ayakta kalınca dizim ağırıyor. Aynı şekilde kolumda da ağrılar oluyor genel olarak ağır çuval işleri oluyor.%41 raporum var ortopedik.
Zorlasam elbette ki çalışıyorum ancak akşam eve gelince az da olsa ağrılar oluyor. Nasıl yapmam gerek müdürle konuşup yapamıyorum mu desem veya hastaneden bununla ilgili bir belge alabilir miyim ağır işte çalışmaması gerek vs. bilgisi olan varsa yardımınızı rica ediyorum: Engelli olarak girdik ama normal bir kişi ile tamamen aynı işleri yapıyorum.
Zorlasam elbette ki çalışıyorum ancak akşam eve gelince az da olsa ağrılar oluyor. Nasıl yapmam gerek müdürle konuşup yapamıyorum mu desem veya hastaneden bununla ilgili bir belge alabilir miyim ağır işte çalışmaması gerek vs. bilgisi olan varsa yardımınızı rica ediyorum: Engelli olarak girdik ama normal bir kişi ile tamamen aynı işleri yapıyorum.