Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayakta dik durma sedyesi (Tilt sehpası) uygun fiyata satılıktır
Arkadaşlar kısa süre önce ayakta dik duruş sedyesi aldım ürün sıfırdır uygun fiyata veriyorum ihtiyacı olan alıp kullanabilir benim odama uygun olmadığı için satıyorum odam çok küçük o yüzden sıkıntı oldu ürün tam yatıyor aynı zamanda 90 derece eğimli veya tam dik duruma gelebiliyor dizleri kalçayı ve göğüs kısmını kilitleri mevcut bunlar boyunuza göre ayarlanabiliyor ayakta dik durumdayken önüne takılan çalışma masası mevcut fiyatı 1500 tl ye vereceğim normal fiyatı bundan çok daha yüksek 1.40tan 1.80e kadar tüm boylara uyumludur.
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar kısa süre önce ayakta dik duruş sedyesi aldım ürün sıfırdır uygun fiyata veriyorum ihtiyacı olan alıp kullanabilir benim odama uygun olmadığı için satıyorum odam çok küçük o yüzden sıkıntı oldu ürün tam yatıyor aynı zamanda 90 derece eğimli veya tam dik duruma gelebiliyor dizleri kalçayı ve göğüs kısmını kilitleri mevcut bunlar boyunuza göre ayarlanabiliyor ayakta dik durumdayken önüne takılan çalışma masası mevcut fiyatı 1000 tl ye vereceğim normal fiyatı bundan çok daha yüksek 1.40tan 1.80e kadar tüm boylara uyumludur.[/FONT]