Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta dik durma sedyesi (Tilt sehpası) uygun fiyata satılıktır

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kısa süre önce ayakta dik duruş sedyesi aldım ürün sıfırdır uygun fiyata veriyorum ihtiyacı olan alıp kullanabilir benim odama uygun olmadığı için satıyorum odam çok küçük o yüzden sıkıntı oldu ürün tam yatıyor aynı zamanda 90 derece eğimli veya tam dik duruma gelebiliyor dizleri kalçayı ve göğüs kısmını kilitleri mevcut bunlar boyunuza göre ayarlanabiliyor ayakta dik durumdayken önüne takılan çalışma masası mevcut fiyatı 1500 tl ye vereceğim normal fiyatı bundan çok daha yüksek 1.40tan 1.80e kadar tüm boylara uyumludur.

0537 7926456

azqkNQ.jpg

NZVM2X.jpg

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar kısa süre önce ayakta dik duruş sedyesi aldım ürün sıfırdır uygun fiyata veriyorum ihtiyacı olan alıp kullanabilir benim odama uygun olmadığı için satıyorum odam çok küçük o yüzden sıkıntı oldu ürün tam yatıyor aynı zamanda 90 derece eğimli veya tam dik duruma gelebiliyor dizleri kalçayı ve göğüs kısmını kilitleri mevcut bunlar boyunuza göre ayarlanabiliyor ayakta dik durumdayken önüne takılan çalışma masası mevcut fiyatı 1000 tl ye vereceğim normal fiyatı bundan çok daha yüksek 1.40tan 1.80e kadar tüm boylara uyumludur.[/FONT]

[FONT=sans-serif]0537 7926456

[/FONT]
azqkNQ.jpg

NZVM2X.jpg

Üst Alt