Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta Dik Pozisyonlandırma cihazı için Invacare mi, Life Stand mi?

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Rehab Center'dan ayakta dik pozisyonlandırma cihazı alıyorum. kurum tarafından ödemesi yapıldı. cihazım birkaç güne kadar gelecek.
ancak Invacare mi, Life Stand mi karar veremedim? :)

Asansöre sığması ve dışarda kullanabilmem çok önemli... Bu cihazlardan kullananlar servis ve cihaz hakkında bilgi ve tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.

Rehabcenter - Ayakta Dik Pozisyonlandırma Cihazları

Life Stand
lse.jpg

Invacare
dragon.jpg

Eygayli,inşallah ama elektrikli sürüş,seninki gibi manuel değil ve geçen yıl eve getirdiler ınvacare denedim ancak asansöre sığmamıştı,arka demirlerinin kesilmesi konusunda firmayla konuyu kararlaştırmamız gerekiyor... :)Çünkü ben dışarda ve işte kullanmak istiyorum,umarım devletin parası
boşa gitmez... :)

Benim de 2 yıl oldu,ödenmesi için çok uğraştık,üstüne düşmesek benim de 3 yılı geçecekti bu gidişle...:DŞimdi de heyecanla arabamı bekliyorum,umarım hayırlısıyla kavuşurum ve dilediğim gibi rahatça her yerde kullanabilirim....İnşallah.... ;)

inşallah ipek senden cok ben sevindim:):):) güle:) güle:) kullan

GULE GÜLE KULLAN BUNUN NET FIYATI NE KADAR SÖYLERMISININZ BELKI BENDE ALIRIM... SIMDIDEN tesekkur ederım..

canım benim cok sevindim senin adına ınsallah dusundugun gıbı rahat ve sorunsuz bır kullanımı olur hayırlı olsun.

Arabama kavuştum.... :)

179_I1.gif

Bugün rehabcenter her iki arabayı da getirdi,ben life stand modelini seçtim,asansöre de sığıyor dışarda rahatça kullanabileceğim,tam istediğim gibi harika bir araba,inşallah ihtiyacı olan herkese nasip olur... :)
Kaptan Arkadaşım çok çok teşekkür ederim,inşallah siz de dilediğiniz bir meyra arabası alırsınız,darısı size... :)
İncitanem,canım arkadaşım çok teşekkür ederim...
Çiğdem,teşekkür ederim,arabanın fiyatı 24.000 TL.,darısı size inşallah... :)

lsc.gif

çok güzel bir haber bu. rahat rahat gönlünce kullan inşallah İpekezgi... :)

sevgili ipek bu 24000 tl dedigim arabayı tamamını devletmi karsılıyor.yoksa senmi aldın

Seyithan,
Tamamını devlet ödedi,ben 657'ye tabi memurum,sanırsam çalışanlara ödeniyormuş,yani emekli olsam ben de alamaycaktım,benim gibi olan tüm engellilerin bu nimetten yararlanmasını çok çok isterdim,inşallah kardeş sana da kısmet olur..:)

Hayırlı olsun.
Bir arkadaşımda aynı araçtan aldı oldukça güzel,ön tekerlekleri dolgu sanırım onu havalılarla değiştirirsen daha rahat binersin.
Kazasız günler dilerim :)

bu fıyata bı araba alınırdı amma pahalı bı makınaymıs acaba sen bunu dısarda kullanacam derken neyı kasdettın yanı nasıl dısarda kullanacan normal hayatta ınsanlar gıbı yuruyup gıdecenmı bu arabayla...

Buklem,Metehandro,Karakaya, teşekkür ederim arkadaşlar...
Lovest42,ben memur olarak çalışmaktayım ve bu arabayı gün içinde sürekli işyerimdeyken kullanıyorum,alışverişimi de yapıyorum,hastaneye bankaya yeri geldiğinde tek başıma gidiyorum,evime de tek başıma işyerinden gidip gelebiliyorum hayatımı bu araba çok kolaylaştırdı,ayrıca yollar tenha olunca ayaktayken de sürebiliyorum,ihtiyacı olanlara da dilerim Allah kısmet eder....

hayırlı olsun çok kullanışlı birşeye benziyor! ben oğlum için aldım camel sistemi sgk ödedi fakat hiç kullanışlı değil! aldığıma çok pişmanım :(

size bu konuda yardımcı olabilirim lütfen benimle irtibata geçin erol arslan 05325020861

bu ürünü camel sistemi dediğiniz kimden aldınız acaba

Devlet çalışan personelde tamamını öder, emekli ya da dul-yetim vs aylığı alanlarda belli bir kısmını... Tamamen SUT da yer alan oran ve fiyatlara bağlı. Maalesef yeni SGK yapılanmasında pek çok olumsuzluk var bir hasta ile ilgili olarak tüm ödemeler eksiksiz yapılırken aynı durumda olan başka bir hasta için ödemelerde aksaklık çıkabiliyor. Beyin cerrahını genel müdür, pratisyen hekimi de daire başkanı yaptıkları için olsa gerek işletme zihniyeti ve özellikle mali konularda alınan kararlar oldukça sıkıntılı SGK da. Tıbbi danışma kurulu üyesi olması gereken insanlar tamamen ekonomi ve bütçe bilgisine dayalı birimlerin başında oturuyorlar bu da çok ilginç sonuçlar çıkartıyor ortaya. :)

İpek Hanım Sandalyeniz hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Çok güzel birşeye benziyor, kullanımıyla ilgili size sormak istediklerim olacak, iletişime geçelim

İpek hanım hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sonunda iyi bir akülüye kavuşmuş oldun ALLAH kazadan beladan esirgesin

Üst Alt