Arkadaşlar ben devlet memuruyum.kurumum beni rahatsızlıklarımdan dolayı Bilecikden Eskişehire tam teşekküllü bir hastaneye sevk etdi.bende üniversite hastanesine sağlık kuruluna giriş yaptırdıkdan sonra tüm bölümlere sevk edildim.ancak üniversite hastaneleri randevu sistemine göre çalışdıkları için hastanede işlerim her bölüm ortalama 2 yada 3 konsültasyon.hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum.hastaneden çıkışım olmadığı içinde göreve başlamada yapamıyorum. hastaneden tahlil tetkiklerden bir türlü yakamı kurtaramıyorum.Ankara üniversite hastanelerinde böyle bir sorun yok.şu tarihte hastanemize sağlık kurulu için sevk müracatıyla girişi yapılmış olup şu tarihle şu tarih arası hastanemizde ayakta tahlil tetkik ve muayeneleri yapılmışdır.diye A.T.T ayakta tetkik ve tedavi raporu veriliyor.
Yani derdim şu hastane bana ayakda tetkik ve tedavi yapıldığına dair günlük rapor veririm diyor.cumartesi pazara karışamam ben diyorlar.ancak benim arada bir yada iki gün boşluklar ve cumartesi ve pazarlarıda olduğundan kurumum bunu sorun yapıyor.hem sen hastaneye sevklisin sevk sonucunu getir hastanede işin bittiyse çıkış raporunu al diyorlar.hastanede bana tüm tahlil ve tetkiklerini tamamla bitir heyete teslim et,heyetden çıkış raporu alırsın diyorlar.ya ciddi olarak ne yapacağımı şaşırdım.iki arada bir derede kaldım.bana bu konuda acil olarak görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yani derdim şu hastane bana ayakda tetkik ve tedavi yapıldığına dair günlük rapor veririm diyor.cumartesi pazara karışamam ben diyorlar.ancak benim arada bir yada iki gün boşluklar ve cumartesi ve pazarlarıda olduğundan kurumum bunu sorun yapıyor.hem sen hastaneye sevklisin sevk sonucunu getir hastanede işin bittiyse çıkış raporunu al diyorlar.hastanede bana tüm tahlil ve tetkiklerini tamamla bitir heyete teslim et,heyetden çıkış raporu alırsın diyorlar.ya ciddi olarak ne yapacağımı şaşırdım.iki arada bir derede kaldım.bana bu konuda acil olarak görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.