Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta tetkik ve tedavi raporları hakkında..?

hayuzeay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben devlet memuruyum.kurumum beni rahatsızlıklarımdan dolayı Bilecikden Eskişehire tam teşekküllü bir hastaneye sevk etdi.bende üniversite hastanesine sağlık kuruluna giriş yaptırdıkdan sonra tüm bölümlere sevk edildim.ancak üniversite hastaneleri randevu sistemine göre çalışdıkları için hastanede işlerim her bölüm ortalama 2 yada 3 konsültasyon.hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum.hastaneden çıkışım olmadığı içinde göreve başlamada yapamıyorum. hastaneden tahlil tetkiklerden bir türlü yakamı kurtaramıyorum.Ankara üniversite hastanelerinde böyle bir sorun yok.şu tarihte hastanemize sağlık kurulu için sevk müracatıyla girişi yapılmış olup şu tarihle şu tarih arası hastanemizde ayakta tahlil tetkik ve muayeneleri yapılmışdır.diye A.T.T ayakta tetkik ve tedavi raporu veriliyor.

Yani derdim şu hastane bana ayakda tetkik ve tedavi yapıldığına dair günlük rapor veririm diyor.cumartesi pazara karışamam ben diyorlar.ancak benim arada bir yada iki gün boşluklar ve cumartesi ve pazarlarıda olduğundan kurumum bunu sorun yapıyor.hem sen hastaneye sevklisin sevk sonucunu getir hastanede işin bittiyse çıkış raporunu al diyorlar.hastanede bana tüm tahlil ve tetkiklerini tamamla bitir heyete teslim et,heyetden çıkış raporu alırsın diyorlar.ya ciddi olarak ne yapacağımı şaşırdım.iki arada bir derede kaldım.bana bu konuda acil olarak görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Allah aşkına bana bu konuda bilgi verecek yokmu

Arkadaşlar ben devlet memuruyum.kurumum beni rahatsızlıklarımdan dolayı Bilecikden Eskişehire tam teşekküllü bir hastaneye sevk etdi.bende üniversite hastanesine sağlık kuruluna giriş yaptırdıkdan sonra tüm bölümlere sevk edildim.ancak üniversite hastaneleri randevu sistemine göre çalışdıkları için hastanede işlerim her bölüm ortalama 2 yada 3 konsültasyon.hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum.hastaneden çıkışım olmadığı içinde göreve başlamada yapamıyorum. hastaneden tahlil tetkiklerden bir türlü yakamı kurtaramıyorum.Ankara üniversite hastanelerinde böyle bir sorun yok.şu tarihte hastanemize sağlık kurulu için sevk müracatıyla girişi yapılmış olup şu tarihle şu tarih arası hastanemizde ayakta tahlil tetkik ve muayeneleri yapılmışdır.diye A.T.T ayakta tetkik ve tedavi raporu veriliyor.

Yani derdim şu hastane bana ayakda tetkik ve tedavi yapıldığına dair günlük rapor veririm diyor.cumartesi pazara karışamam ben diyorlar.ancak benim arada bir yada iki gün boşluklar ve cumartesi ve pazarlarıda olduğundan kurumum bunu sorun yapıyor.hem sen hastaneye sevklisin sevk sonucunu getir hastanede işin bittiyse çıkış raporunu al diyorlar.hastanede bana tüm tahlil ve tetkiklerini tamamla bitir heyete teslim et,heyetden çıkış raporu alırsın diyorlar.ya ciddi olarak ne yapacağımı şaşırdım.iki arada bir derede kaldım.bana bu konuda acil olarak görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

keşke seni yatış yapsalardı hastanede, böyle uzun süren durumlarda ve il dışından gelip gitmelerde sorun olduğu için rahatsızlığın olduğu bölüm seni rapor bitesiye kadar yatış yapabilirdi ve işyerinde böylece sorun çıkaramazdı işin bitince de çıkış evraklarını teslim edersin olur biter.
daha çokmu sürecek işin.

Allah razı olsun mustafa kardeşim.işim ne kadar sürer bilmiyorum,tahlilleri yapıyorum yine bazı tahlilleri tekrar etmemi istiyorlar.ya bu üniversite hastanelerine yakanı kaptırdınmı çıkamıyorsun.hastane randevu sistemi ile çalışıyor.hastane yatış yapamayız diyor.ancak tahlil tetkik ve tedavilerini yapıldığı günlere yapılmıştır diye rapor yazarız diyorlar.ankarada olsun bursada olsun onlarda hastaneye giriş yaptığın ve çıkış yaptığın tarihler arasını kurul inceleyip,(tabi burda art niyete karşı durum değerlendirmesi yapılıyor) tarihler arası ayakta tahlil ve tetkikleri yapılmıştır diye matbularıda var.ben hipertansiyon,şeker,astım,kalp damarımda %58 tıkanıklık ve nazal polip 13 kez ameliyat burundan.bunlarla ilgili rapor istendi.ne yapacağımı şaşırdım.ya devletin bununla ilgili bir kanunu yokmu.kime sorsam bilemiyorum diyor.ancak sağlık bakanlığı bana sen hastaneye sevk edildiğin günden çıkış yapıldığın güne kadar hastalık izinlisin diyor.bende tamam ama bununla ilgili bir resmi yazı verirmisiniz bende kurumuma vereyim diyorum.veremeyiz diyorlar.ne yapacağımı şaşırdım ya.çıldırmamak elde değil.

Alim arkadaşlar bu soruya cevap verirseniz sevinirim.daha bilen çıkmadı

Türkiyede Ayakta tetkik ve tedavi hakkında kimsenin bilgisi yokmu ya
10 /11/2012 ile 27/03/2013 tarihleri arasında hastanemizde ayaktan tedavileri yapılmıştır.beş hekim imzalı heyet raporu. bu ne demek ne anlama geliyor bir ALİM yok mu ya aylardır araştırıyorum.
ayakda tedavi gördüğün süreler hastalık izinlimisin M.E.B personelini idari izinli sayıyor.

Üst Alt