Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta tutan akülü tekerlikli sandalye almak istiyorum. Önerileriniz?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Herkese selam.arkadaslar ben ayakta duran bir akulu tekerlekli sandalye almak ıstıyorum bu konudada hıc bılgım yok.Önerı ve goruslerınızı beklıyorum,yardımcı olursanız sevınırım..tsk ederım herkese.

Alabiliyorsan Meyra'nın aracını al,0 alacaksan uzakdoğu mallarından uzak dur,sadece beni ayağa kaldırsın,ev içinde kullanacağım dersen,işini görecek sandalyeyi 3000 tl sana verebilirim.

karakaya;

Ben tekerleklı sandalye degıl..akulu ıstıyorum..evde degıl calıstıgım kurumda kulanacam..arada bır ayaga kalkmak ıcın..Kan dolasımı ıcın,organların duzenlı calısması ıcın,bası yaralarından daha guclu korunmak ıcın vs. vs.

10 000 tl ödemesi Gaziler için,Ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalye için 1 750 tl öder.

Arkadaşım bahsettiğim araç akülü ayağa kaldıran tekerlekli sandalye,ben kullanmıyorum,atıl bekliyor,şuan sıfırı 13 750 tl,ilgilenirsen özelden yazarsın.
Saygılar

permobil meyra ottobock ınvacare marka ve modelleri dışında ayağa kaldıran araba alınmaz bende almayı cok istedim ama almadım yine meyranın ayağa kaldırmayan arabasını aldım

ayakta duran akulu tekerlekli sandalye almak istiyorum.

Arkadaslar bana uygun fiyatta ayakta duran akulu tekerleklı sandalye lazım.bu konuda bılgısı olan ve onerısı olan varsa lutfen bilgi verırse sevınırım....tsk ederım sımdıden.

Üst Alt