Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta uzun süre kalmayı gerektirecek işlerde çalıştırılamayacağıma dair rapor..?

kadir0505

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar herkese ben istanbul dan kadir 30 yaşındayım.
yaşadığım bazı sorunlar var. sizlerden yardım istiyorum.
geçen seneler dizlerim de baya sorun çıkarttı, sağ dizimde yarı derecede menisküs yırttığı sol dizimde ise tam yırtık çıktı ve sol dizimden atroskopi geçirdim.
öncesinde fizik tedavide gördüm. daha sonrada ayak tabanlarımda topuk dikeni hastalığı baş gösterdi. bu hastalık içinde fizik tedavı gördüm.ama faydası tam olmadı evde egzersizler yapmama rağmen hala ayağımda batmalar ve şişmeler oluyor. sabah kalktımı alışana kadar zorluk çekiyorum. fazla ayakta kalınca acılar ağrılar yanmalar başlıyor. iş yerinde sürekli ayakta çalışıyoruz bazende yerde diz üstü çalıştığımız oluyor.
diz üstü çalıştığım zamanlar sonrasında iki gün ameliyat olduğum kısım ve farklı kısımlardan acı çekiyorum.
asıl sorum şu bu hastalıklar karşısında bana doktorlarımın o işi yapma o işi bırak. fazla ayakta kalma yerde çalışma mesai yapma dinlen gibi söylemleri oldu.. bu söylemlerini yazılı olarak vermediler.ve meslek hastalığı olarak da değerlendirmediler.
benim çalıştığım fabrikadaki ustama ve doktora anlatamıyorum. benden sağlık raporu isteyip duruyorlar. doktor söyledi diyorum kabul etmiyorlar.. ve beni yine aynı işlerde çalıştırıyorlar ve mesai yaptırmak istiyorlar. ve mesai yapmadığım için gözden düşmüş durumdayım ve bana ustalarım sorunlu gözüyle bakıp alt seviye işler veriyorlar...daha rahat olan işleri vermiyorlar ve meslek te yükselmemi istemiyorlar..
ben zor durumdayım şuan . istediğim şey ise , kimden nereden nasıl bir rapor almalayım ne yapmalıyım. diz üstü çalışamaz 7,5 saat üzeri çalışamaz fazla ayakta çalışamaz.hafta sonu tatillerde mesai yapmamalı dinlenmeli gibi rapor alabilirmiyim . cevaplarınız için şimdiden teşükkürler

yalnız bu rapor sevksiz alınırsa ücrete tabi olur arkadaşımız ona göre davranmalı değilmi Bülent bey......

Üst Alt