Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayar işitme merkezi hizmetinizde.

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar ben Fatih Arıöz. Üniversite dönemimde kayıt olduğum bu forumda sizlerle kendimi geliştirdim elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştım.Stajımı bir nevi sizlerle yaptım.Mezun olduktan bir dönem sonra yazılarıma ara vermiştim.
Şimdi bir işitme merkezin de mesul odyometrist olarak çalışmaya başlıyorum.Forum üzerinden bir çok hastaya sanal ortamdan yardımcı olmaya çalışmıştım şimdi ise şikayeti olan hastalarımıza işitme merkezimizde yardımcı olabilecek olmanın mutluluğu içindeyim.

Foruma yeni kayıt olan arkadaşlarımız için açtığım konuları buraya link halinde atıyorum.Yeni kayıt olanlarda beni tanımış olur böylece.

https://www.engelliler.biz/forum/sa...i-bu-konuda-paylasip-yorum-alabilirsiniz.html

https://www.engelliler.biz/forum/is...n-neden-ikincisini-kullanayim-diyorsaniz.html

https://www.engelliler.biz/forum/is...amami-implante-edilebilen-isitme-sistemi.html

https://www.engelliler.biz/forum/is...-isitme-cevaplari-vermenin-puf-noktalari.html

Sizlere elimden geldiğince bu yazılar ile yardımcı olmaya çalıştım geri dönüşleri çok güzel oldu , yapılan eleştirilerden de pay çıkartarak hem burdan hem de yüz yüze sizlere yardımcı olabilecek olmanın mutluluğu içinde hepinize teşekkür ederim.

Forum üzerinden bir çok hastam ile programlarımızı yaptık pazartesiden itibaren cihaz uygulamalarını , ayarlarını bizzat özenle yapacağım.ayrıca bu gönderi altında onların da işitme merkezimiz hakkında yazdığı olumlu olumsuz eleştirileri takip edebilirsiniz.

Herkese Teşekkürler.
İşitme merkezimizin adresi ; İstinye üniversite hastanesi karşısı.( Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Cd., 34510 Esenyurt/Istanbul)

Beni forumun eskileri çok iyi tanır benim bu konuda kar amacı içinde olmadığımı yalnızca insanlara hizmet etmek insanların daha iyi işitebilmesine vesile olabilmek olduğunu beni tanıyan herkes bilir.
Hem burdan hem de yüz yüze her türlü sorununuzu bana belirtebilirsiniz.

dıploman ve odyometrıst meslegın hayırlı olsun fatıh

meslege profesyonel adım atmanı kutluyor ve sevınıyorum ama gonlum ısterdı kı yuksek lısansla sayılı odyologlardan olsan dıyorum

sende meslege tutku var ınsallah cok basarılı bır meslek hayatın olurda bız ısıtmeyenler ıyı odyometrıslerle derdımıze derman buluruz

artık bı ıstanbul yaparsam cayını ıcerım hayırlı olsun dıye:eek:

shukufe

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.inanın bende odyolojiye lisans tamamlamayı çok istiyorum fakat bazen hayat şartları müsade etmiyor.Odyoloji hayalimi bir süre erteliyorum.Umarım odyoloji diplomamı da sizlerle paylaşacağım günleri yaşarız bu forumda.

tüm samimiyetimle sizleri misafir etmekten çok memnuniyet duyarım.Konuyu açmadan önce size özel mesaj atacaktım hatta istanbuldaysanız sizi misafir etmek isterim diye.çok isabet olmuş mutlaka bekliyorum.kendinize iyi bakın.

Fatih kardeşim hayırlı olsun...sana mesleğinde muvaffakıyetler diliyorum..biz işitme cihazı kullanan insanları gerçekten samimane anlayacak biri olmanı arzu ve ümid ediyorum...asıl zorluklar şimdi başlıyor senin için ...

bir araba galericisi satacağı arabayı kullanabilir , sürüş keyfini en az müşterisi kadar duyumsayabilir ..ama sen öyle bir sektördesin ki satacağın cihazı hiç bir zaman bizim kadar hissedemezsin ...işiniz bunun için zor ...

şunu bil ..

işitme cihazı başa takılan gözlük gibi ya da süs , takı aksesuarları gibi bir şey değil ..

hiç birimiz bu cihazları takmak istemiyorduk .. lakin bıçak kemiğe dayanınca biz de hastanelerin ve işitme merkezlerinin kapısında soluğu alıyoruz ...

bunun için bizleri öncelikle müşteri olarak değil ; yardıma muhtaç bir dost olarak görün ... 2 kez kulak ameliyatı bir kez de burun ameliyatı oldum ..şunu anladım : tedavide başarının ve şifanın %51 etkisi doktorun , odyologun güler yüzü , aşıladığı ümid ve samimiyeti ...

kendilerini gün geçtikçe geliştirmen ümidiyle ...başarılar !

Fatih bey kutlarım.İsinizde başarılar dilerim.Şimdi bende siemens orion 2m cihazı var.Cihaz satıcısı aynı zamanda odyometrist diyor ki bu aletin ayarı otomatik oluyor.Yani yapacak birşey yok.Doğru mudur?

otomatıgı kapattırırsınkı
senın oryon sıemensın gırıs sınıfı gıbı bı cıhazı cok sey beklıyosun sen gıbı az ısıtme kaybım olaydı parayı kıtmadan daha ıyısını alırdım sıemensın:eek:

@shukufe

Sen de hem kaybın az diyorsun hem giriş sınıfı cihaz almışsın diyorsun.3 bin tl lik cihaz nasıl giriş sınıfı oluyor.? :) Bu kayba araba parası mı bağlayalım! Hoş işe yarasa onu da yaparız.

Zaten fiyatı yükselten ses kalitesinden ziyade ıvır zıvır aksesuar kanal sayısı vs..

login

anladığım kadarıyla işitme cihazından bir memnuniyetsizlik var sende.Ayar konusunu konuşuruz öncelikle işitme testinin sonucunu görmek isterim doğru cihazlandırılma yapılmış mı ? bir ona bakalım sonra ayar konusuna gireriz.

Fatih bey yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah 1 ay sonra görüşmek üzere :)

Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Kısmet olursa ziyaret etmek isterim gelişmeler hakkında bilgi almak için :)
Ameliyatıma vesile oldun ya :)

Üst Alt