Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayarını kendim yapabileceğim işitme cihazı arıyorum..?

Spock

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İşitme cihazının arayüzüne girerek kendi kulağıma göre ayarlarını kendi kendime yapabileceğim iyi bir cihaz arıyorum işitme kaybım 85-90 db bütçem ise çifti için 7000

normal bi işitme cihazı al o işitme cihazı al ve o cihazın bilgisayar bağlantı aparatını ve programını al kendi bilgisayarına kur ayarla kendine bunu işitme cihaz satan yerlerle değlde ana bayi firmalarını arayarak söyle maksat modemi satın alabilesin

Phonak bolero 16 kanal 36 bant ilgilenirsen wabsabtan yaz 0545 211 91 40

yeni nesil cihazlarda telefondan ayar yapabiliyorsunuz ama sadece ses açıp kapatma ince frekans kalın frekans falan. Ama işitme merkezlerinin yaptığı gibi yapmak istiyorsanız gerekli ekipmanlar Hi-pro 1 adet ondan almanız lazım aldğınız cihazın fitting programı ve cihazı pcye bağlayabilmek için cihaza uygun kablo ve aparatlar gerekli birde cihaz alacaksınız. Bunun yerine cihazı aldığınız yerle görüşüp derdinizi tam anlatırsanız daha iyi sonuç alırsınız. Çünkü yanlış ayarlamalar işitmenizde daha ilerlemesine ve anlamanızın daha da bozulmasına sebep olabilir.

@Spock
Icub denilen bir arayüzle işitme cihazını bilgisayarına bağlayabilirsin. Ama her firma Icub kullanmıyor.

Ayrıca firmanın yazılımını da bilgisayarına yüklemen lazım.
Çok maliyetli bir iş değil.

Üst Alt