Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayda 250 lira taksitle 5000 liralık telefon alsam engelli maaşım kesilir mi?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ayda 250 lira maaşla 5000 liralık telefon alsam engelli maaşım kesilir mi. Ayrıca bakım parası da alıyorum. %85 ağır engelliyim.

Sorması ayıp olmasaa 5000 tllik telefon çamaşırları da yıkıyabiliyormu *

Note 8 alacak sanırım :D

ackurt19

Kesilir, çünkü devletin verdiği bakım harçlığını kendine harcıyor şaka yaptım :eek:

kesilmez Sıkıntı etme :eek:

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Şahsi fikrimce kesilmez , Ancak tavsiye edermiyim hayır asla etmem Çünkü 1 yıl için de hevesin geçecek , Ve maximum 2yada 3 yıl İçin de bozulduğun da kumar oynamışcasına para çöp Hee diyosan ki zevk meselesi Saygı duyarım Hakkındır al o zaman abicim ; )

@Loris dediğim gibi bu rakamlara telefon almayı önermiyorum tavsiye de etmiyorum Ama eğer illa ben de alacağım diyosan İki seçeneğin var

1. Faturalı Hat Kullanıyorsan Ve en az 6 aydır faturalaranı düzenli ödüyosan Operatöründen Kolaylıkla alabilirsin ama rakam büyük olduğu için 6 ay olamayabilir 1 yıl olmuş olabilir . Turkcell , Türk Telekom ,Vodafone Üç Şirket İçin de Kurallar aynıdır

Veya diğer seçenek (Senetle Alışveriş Yapılan ) Çok mağaza Var 24 aya kadar da taksit Yapılıyor En bilenen ve yaygın olan EVKUR mağazası Buradan da alabilirsin

Bakım parası ve 2022 aylık alanlara banka kredi (Kredi Kartı Vermiyor ) illa alacağım diyosan ya hat üzerine yada dediğim gibi senetle Ama tekrar tekrar söylüyorum asla önermiyorum Devir zor yaşam zor 5000 tl de inanılmaz bi para en azından benim için o yüzden önermem ama dediğim gibi zevkim benim diyosan da saygı duyarım : )

Bu arada benim Şahsi fikrimce telefona en fazla verebilecek fiyat 1000 - 1500 tl - Huawei p9 lite 2017 Kullanıyorum dehşet telefon : ) tavsiye de ediyorum Hepsiburada.com dan aldım şuan da sitedi fiyatı 1169 tl ama dediğim gibi canavar

Çok ihtiyacın varsa bence işini görecek bir telefon alıp kalanını kenarına koy gün gelir 1 lirasını bile arar hale gelebilirsin. paranı böyle gereksiz şeylerle çarçur etme derim.

Sizin orayi bilmem ama adana da olsaydin kesin keserlerdi evine giren ekmek miktarini bile sayiyorlar adanada aaaa ekmegi fazla almis bu engelli kesin bir yerden gelir vardir paronayasindalar

Üst Alt