Öncelikle şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Şahsi fikrimce kesilmez , Ancak tavsiye edermiyim hayır asla etmem Çünkü 1 yıl için de hevesin geçecek , Ve maximum 2yada 3 yıl İçin de bozulduğun da kumar oynamışcasına para çöp Hee diyosan ki zevk meselesi Saygı duyarım Hakkındır al o zaman abicim ; )
@
Loris dediğim gibi bu rakamlara telefon almayı önermiyorum tavsiye de etmiyorum Ama eğer illa ben de alacağım diyosan İki seçeneğin var
1. Faturalı Hat Kullanıyorsan Ve en az 6 aydır faturalaranı düzenli ödüyosan Operatöründen Kolaylıkla alabilirsin ama rakam büyük olduğu için 6 ay olamayabilir 1 yıl olmuş olabilir . Turkcell , Türk Telekom ,Vodafone Üç Şirket İçin de Kurallar aynıdır
Veya diğer seçenek (Senetle Alışveriş Yapılan ) Çok mağaza Var 24 aya kadar da taksit Yapılıyor En bilenen ve yaygın olan EVKUR mağazası Buradan da alabilirsin
Bakım parası ve 2022 aylık alanlara banka kredi (Kredi Kartı Vermiyor ) illa alacağım diyosan ya hat üzerine yada dediğim gibi senetle Ama tekrar tekrar söylüyorum asla önermiyorum Devir zor yaşam zor 5000 tl de inanılmaz bi para en azından benim için o yüzden önermem ama dediğim gibi zevkim benim diyosan da saygı duyarım : )
Bu arada benim Şahsi fikrimce telefona en fazla verebilecek fiyat 1000 - 1500 tl - Huawei p9 lite 2017 Kullanıyorum dehşet telefon : ) tavsiye de ediyorum Hepsiburada.com dan aldım şuan da sitedi fiyatı 1169 tl ama dediğim gibi canavar