Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aydın / Engelli park alanını işgal eden polis aracı

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
imam-cemaat ilişkisi malum.. neyseki uyarınca hemen hatalarını duzeltiyorlar ama keske uyarmaya gerek olmasa...

ozz03442.jpg

ne kadar güzel bak resime bakarken direğin diptarafı görünüyor engelli arkadaşlar havadan kornişlenirler.bizde işaretler genelde formalitede kaliyor.

arkadaşlar bunlar normal şeyler ya hala alışamadınız degilmi? dogrusu bende alışamadım :( ben Burhaniye de yaşıyorum Örende kaldırımlarda Engellilerin Tekerlekli Sandalyesi ile çıkmaları yada karedyenleriylr çıkmaları için Belediye Engelli Geçişi yapmış ama arabalardan geç geçebilirsen birde Kip alışveriş merkezi var onlarda Engellilere park yeri yapmış ama sağlam insanların araçlarından yer bulabilirsen bul da koy aracını adamlara burası Engellilere ait dedinmi de adam arabadan "ne diyon lan" diyerek iniyor zaten önce zihniyet değişmeli bence hem resmi hemde sivil halk olarak diyorum ben..Saygılarımla :)

Bu trafik aracının plakası niye yok? Yoksa mağdur olduğu için mi gizlendi? Bence aynı fotoğraf Aydın Valiliği'ne de gönerilmeli... (Bu Ankara'da kaldırıma park edilen araç içinde geçerli)

Hakikaten bu pilaka çekim için mi kapatıldı.Bir konuyu madem ele alacaz detaylarıda ortaya konulmalı demi.

ben kapattım arkadaslar, kullanan polis arkadaslar dediğim gibi hatalarını anladıkları için..

Nova,
Madem polis arkadaşlar(!) hatasını anladı, niye böyle bir başlık açtın ki?

arkadasım bu sitede cogu zaman oldugu gibi bende sizin amacınızı anlamayadım ama cevaplıyayım.. bu bolumun amacı bu olayları gorsellerle/resimlerle paylaşmak oldugu için paylastım ama bilseydim senin plaka isteyecegini plakayıda eklerdim.. az sonra değiştiriyorum zaten,plakalı resimi ekleyeyim.. bilmiyorum plaka ne işinize yarayacak ama?? belki savcılıga suç duyurusunda bulunursunuz :):)

----------

valla baktım ama bulamadım resimleri silmişim orijinali falan :(

nova,​
Makri'nin plaka ezberleme gibi bir hobisi yok. Olur mu öyle, sizin arkadaşlarınızı savcılığa suç duyurusunda bulunmak ne haddimize...
Ama anlayamadığım fotoğraftaki Volkswagenin plakasını niye gizlemediniz ki...
"Aydın / Engelli park alanını işgal eden polis aracı"
Bu başlığı'da "Mağdur Polis Aracı, Polis Arkadaşlar ve İmam-cemaat ilişkisi üzerine Laf Kalabalığı" olarak değiştirirsen daha uygun düşer. Görsellikten/resimden bahsediyorsun, o söylediğin aynısını yansıtmaktır.

makri bey kardeşim dikkat edersen volkswagenin zaten plakasının tamamı gozukmuyor..
bahsettiğin laf kaşabalıgıda bilmem kime aittir düşünmek lazım?? laf ola beri gele herseye post yollayanlar malum.. polisten sana arkadas olurmu olmaz mı bilmem ama bu kafayla bizden adam olurmu o da ayrı bir tartısma konusu?? onca lafın arasından cımbizla arkadas lafını bulmussun ya helal olsun.. zaten bazen inan bu mantıkla yaklasımlardan dolayı siteyi kullanmaktan sıkılıyor insan.. sonra yabancı forumlara uye oluyoruz.. bide bekliyoruzki gunluk hayatta insanların arasına karısalım, insanca yasıyalım.. hayatın içinde olalım insanlarla kaynasalım ama cok zor.. surada bir avuc engelli kendi arasında sitede birbirine satasmaktan baska bişey yapmıyor.. kim ne yapsın bu zihniyetteki engellileri hayatın içinde.. cunku cozum değil direk hırs-öfke-sinir dolu bi engelli profili olusmus buyuk bir cogunlugun içinde.. bilmem kaç ay evvel cekmişim fotoyu eklemişim boyle bi baslık oldugu için, polis memurlarıda(arkadaslarım değil) uyarım uzerine hatasını duzelttikleri için plakasını kapamısım.. ne var? kotu bişeymi? gazeteye habermi yapalım? savcılıgamı suc duyurusunda bulunalım? su saatte bosu bosuna beni gerdin ya, helal olsun valla.. cok saol!!

Ayrıca iki araba arasında görünen gözlüklü adamın açık kimlik ve iletişim bilgilerini de yazmlısın nova! Sonuçta o adam olayın şahidi. Eğer bunu yapmazsan başlığı "bi eşeklik ettim kusura bakmayın" olarak değiştir ki burdaki arkadaşların gönlü olsun :)

"Fotoğraflarla Türkiye'de sakat olmak" başlığı altında hata yapan, yanlış yapan, illegal olan herşey sansürlemeden fotoğraflanabilmeli, herkes görebilmeli. Nasıl ki hatalı park eden rektörlük aracı, kaldırıma park eden araç, Fethiye garajdaki engelli tuvaleti fotoğraflanabiliyorsa bunu/bunları herkes görebilmeli. Nasıl ki Kuşadası Vergi Dairesindeki engelli rampası ayan beyan görülebiliyorsa, yanlış olan her şey görülebilmeli, gösterilebilmeli.
nova,
Sansürcü mantıkla biryere varılamaz. Birlikte hareket etmek, ortak davranış ve tepki ortaya koyabilmek duruş, dirayet ve sosyal sorumluluk çercevesinde olur. Oturan Boğa'nın dediği gibi başka bir başlık açmana gerek yok. O, senin moralinin düzelmesi için sanırım espri yapmış...

haklısın makri ne diyeyim baska.. eminim bu mantıkla hersey duzelir bu ulkede.. bi daha boyle bi goruntu yakalayınca direk sana mail atarım :)

Makri,
''pardon arkadaş,doğru söylüyorsun,hemen çekiyorum''cular ile ''sen kimsin ulan!'' cılar arasında bırak bir plakalık fark oluversin.Bize karşı,uyarıdan sonra da olsa saygılı ve seviyeli olanlara karşı bizler de biraz daha hoşgörülü olabiliriz.

Ufukalp,
Anladığını anladım. Emniyete/trafiğe ait araç parketmemesi gereken bir alana gayri ihtiyari ya da bilerek parketmiş. nova'da ikaz ederek aracın
oradan kaldırıldığını/kaldırttığını söylüyor. O kısmı bize muğlak çünkü biz söylenenlere inanmak zorundayız. Benim buradaki itirazım ya da anlamadığım olay, araç sürücüsü aracı özür dileyerek kaldırılmışsa orta da bir problem yok. O zaman aracın plakasını kapatarak yayınlamak niye? Yani orta da off the record durumu var. Neyse ki bundan sonra yakaladığı fotoğrafları direk(!) bana gönderecek, ben de uygun görürsem yayınlamasına olur vereceğim(!)...

Oldu Makri'ciğim.
Bedavadan,sırumlu genel yayın müdürü oldun,hayırlı olsun. :)

Yahu bende engelliyim .yani bekleyeceksiniz ki engelli birinin gelip park etmesi mi gerekiyor . Allah allah böylebisey yok ya .. , pekikaç dakka kaldı engelli mağdur oldumu ..sonuç ne

allahım ya ne samalık devletin polisi böle yaparasan halkın yapması cok normal

Üst Alt