Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayedaş'da "müşteri operasyonları memuru" pozisyonu..?

ensplt

Yasaklı Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba ben yapı kredi de "ofis destek görevlisi"pozisyonunda çalışıyorum ama dün ayedaş dan"müşteri operasyonları memuru"pozisyonunda daha iyi bir iş teklifi aldım bugün cevap vermem gerekiyor.kararsızım bi fikri olan varmı bu ayedaş daki pozisyon ile alakalı?lütfen bilen yazsın hemen...

kabul etmedim :rolleyes: sebeblerinden en büyüğü ;başka forumda da sizle konuştuğumuz bi konu (banka emekli sandığından emekli olacak kişinin sgk emeklisine göre yeniden kontroldü rapordu istenme ihtimalinin daha az olması ,sizde öyle düşünmüştünüz benim gibi :)

- başka bir sebep hastane yönünden daha avantajlı olmam,sgk lı olmadığım için özel hastane kullanabiliyorum ve sıfır ücret
bu uğurda 600 tl fazla maaşı redettim ama bakalım inşalllah hayırlı olur hakkımda bu karar :)

*yapıkredi ne kadar maaş veriyor? sosyal ve yan haklar neler?
* neden sgk yok senin, yapıkredi sgk ödemiyor mu? onun yerine sosyal güvencen nasıl?

* ayedaş seni nerden bulduda teklif yaptı? kaç tl maaş, sosyal ve diğer yan hakları teklif etti.

.....

Son düzenleme:
Üst Alt