Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylarca yıkanmayan, kendi kendine konuşan komşumun rahatsızlığı ne olabilir?

Nafe

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Benim yakin komsum kendi bakimini yapmiyor,aylarca yikanmiyor,surekli kendi kendine hayal kurub, konusuyor..Hastaliginin ne oldugunu tam bilmiyorum ama sizofreni degil,yani doktorlar oyle demis,ben emin degilim,daha onceler cok sinirli oluyor,kirip tokuyordu,cok tedavi oldu,simdi sakin ama yikanmiyor,is yapmiyor,simdi doktora gitmeyi de kabul etmiyor,ailesi ne yapacagini bilmiyor...Onun adina uzuluyorum ama elimden sadece dua etmek geliyor.

belirtileri benim agırlaştıgım durumla aynı ama şizofren degilmiş doktor degilim ama norolojik bi beyin hastalıgı olabilir aynı belirtilerin beyin hastalıgıdada olur

Son düzenleme:
merhaba benim kardeşim de öyleydi hatta biz kardeş değiliz falan diyor du
uçanlar kaçanlar kendisiyle konuşanlar göruyordu ben zorla doktora göturdum doktora gitmeyi kabul etmedi hocaya gidelim diyordu biraz benden çekınıyor zorlada olsa doktora göturdum OZAPRIN 10 MG 28 FILM TABLET tablet verdi yaklaşik 1,5 senedir kullanıyor ama herkeze aynı teşhis konmaz farklı ilaç farlı hastalık olabilir eğer doktora gitmiyorsa polis nezaretinde doktora göture bilirsiniz

Evet uyku yapiyor son denemde doktor gün de tek sefere düşürdu biraz daha iyi şimdi ilk birkaç ay içersinde düzelme oldu ama tekrarlamasın diye ilaca devam ediyor

yaşı kaç adamın büyük ihtimal şizofrendir demansta olabilir

öneriler icin tesekkur ederim,adamin 24 yasi var,doktor hastaneye yatsin demis,kabul etmiyor,ailesi de sinirlenir falan diyor,cok ustune gitmiyor..bence boyle her gun daha kotuye gidiyor,ama onlara da bir sey soyleyemiyorum,zaten kendileri durumu goruyor...

Üst Alt