"MADDE 9
(1) Mütevelli Heyeti kararı ile muhtaçlığı tespit edilerek aylık bağlanan kişilerin aylığa hak kazandıkları tarih, başvuru tarihini takip eden aybaşıdır.
[/B]
yeni aylık baglanan kişinin ödemesi başvuru tarihini takip eden aybaşından iibaren başlar diyor burada
sen diyelim ki mart'ta başvurdun. aylık başlangıç tarihin buna göre 1 nisan olur. ödemen de 1 nisandan başlar.
bu fıkra 19 agustostan sonra da halen yürürlüktedir.
Merhaba..ben 2007'den beri bu maaşı alıyordum..
Bir kez 2011 yılıydı sanırım kesilmişti..Tekrar evrak verdim ve bekledigim aylarla birlikte paramı aldım..
Yani evrak tarihinden itibaren değil, maaşın kesildigi aydan itibaren aldım..
2017 aralık ayında 64 TL aldım yani yine kesildi..
Mayıs 8 de evrak verdim ama hesabima 650 x 3 = 1950 TL yatırılmış..
Bu sefer diğer seferki gibi olmadı..Yani biriken 9 ayı vermediler ve Mayıs'ta evrak vermeme ragmen haziran'dan da başlamadı..
Eğer bunda bir yanlışlık varsa nasıl düzeltebiliriz?
(1) Mütevelli Heyeti kararı ile muhtaçlığı tespit edilerek aylık bağlanan kişilerin aylığa hak kazandıkları tarih, başvuru tarihini takip eden aybaşıdır.
[/B]
yeni aylık baglanan kişinin ödemesi başvuru tarihini takip eden aybaşından iibaren başlar diyor burada
sen diyelim ki mart'ta başvurdun. aylık başlangıç tarihin buna göre 1 nisan olur. ödemen de 1 nisandan başlar.
bu fıkra 19 agustostan sonra da halen yürürlüktedir.
Merhaba..ben 2007'den beri bu maaşı alıyordum..
Bir kez 2011 yılıydı sanırım kesilmişti..Tekrar evrak verdim ve bekledigim aylarla birlikte paramı aldım..
Yani evrak tarihinden itibaren değil, maaşın kesildigi aydan itibaren aldım..
2017 aralık ayında 64 TL aldım yani yine kesildi..
Mayıs 8 de evrak verdim ama hesabima 650 x 3 = 1950 TL yatırılmış..
Bu sefer diğer seferki gibi olmadı..Yani biriken 9 ayı vermediler ve Mayıs'ta evrak vermeme ragmen haziran'dan da başlamadı..
Eğer bunda bir yanlışlık varsa nasıl düzeltebiliriz?