Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylığım kesildi, yeni müracaatım kabul oldu. Geçmiş dönem parası da alabilir miyim?

erdem3455

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar ben samsunda ikamet ederken 2022 maaş aliyordum Sonra istanbula İkamet ettim engelli maasim kesildi tekrar başvuru yaptim ama ece gelip bakmalı uzun sürdü 3 maasi alamadım şimdi onayandı eylül ayında ödenmeyen maaslarİda alabilirmiyim

Ne zaman iptal oldu aylığın, ne zaman tekrardan başvurdun ve ne zaman onaylandı bunları net olarak söylersen yardımcı oluruz.

07.06.2016 tarinden maaş aldım aldıktan sonra 1 hafta içinde ikamet degisilgi için baş vurdum 01.12.2016 tarifini gelir testim onaylandi tekrar baş vuru yapim engelli aylığı için eve gelmeleri temmusda geldiler 3 hafta sonra engelli maasin devam ediyor yazdi bu süre içinde 3 maaş vermediler 4.cu maaş geliyor eylulde

erdem3455 ilgili Yönetmelik bu konuda şöyle der:
[SIZE=1]"a) Aylık almakta iken ikametgâhını başka Vakfın görev alanına girecek şekilde değiştirenlerin aylıkları geçici olarak durdurulur. Kişilerin bir yıl içinde yeni ikametgâhlarındaki ilgili Vakfa başvurmaları gerekmekte olup muhtaçlığının devam ettiğinin Mütevelli Heyeti tarafından tespiti halinde aylıkları durdurulduğu tarihten itibaren yeniden başlatılarak hak ettiği aylıklar takip eden ilk ödeme döneminde ödenir."
[/SIZE]
yeni adresinin bağlı olduğu vakfa (SYDV) 1 yıl içinde başvurduysan alamadığın tüm ödemeleri eylül'de alırsın.
1 yıl dolmadan başvurmusun zaten anladığım kadarıyla.

Üst Alt