Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylığım kesilmiş ama para yattığı için çekmiş oldum. Geri istenir mi?

musty35

Aktif Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
17 yıllık 2022 maaşım 5.3 2021 itibariyle kesilmiş bende gittim cektim haberim yoktu e devlete baktim kesilmiş abla son aldığımı geri isterlermi:rolleyes:

@Kalem

Son düzenleme:
musty35 kac kisisiniz ve eve giren gelir ne kadar.birde eviniz kirami.bugunmu ogr3ndin ayligin kesildigini.vede kalem ablanin dedigi muhtac olmama nedeni ile kesilen ayliklarda yersiz odeme yok demisti

Yıllar önce bana da oldu, ve geri aldılar. Acil ihtiyacın yoksa harcamamaya bak çünkü devlet 1 kuruştan bile vazgeçmez elbet alır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kardeşim de engelli aylığı kesildi ama biz bilmiyorduk tesadüfen çekmeye gidince para yok hane geliri yüksekliginden sebep kesilmiş dendi SGK gittik bize borç vs biseyden de bahsetmediler bize borç varmı yokmu nasıl ogrenicez?

Kendiniz sgk da sormanız gerekiyordu o zaman bilgi verirlerdi. Borç için yanlış değilsem e-devletten bakılıyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem ablanin dedigi 2022 ayligi aliyorken dul ve yetim ayligi aliyorsa.istege baglı prim odüyorsa.sigortali ise baslamissa .2022 ayliginda yersiz odeme cikar dedi.yalniz eger haneden kisi eksilip yada hanede gelir artisindan dolayı aylik kesilmisse yersiz odeme söz konusu degildir demisti.yani muhtacliktan cikti anlaminda feshedildi yazildiysa yersiz odeme olmaz demisti

Gelir testi g1 olunca ilac parasını da ayri mi alıyorlar yoksa yatırılan primi icinde mi ?

Üst Alt