Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylığım kesilmişti, raporumu yeniledim. Ne zaman aylık almaya başlarım?

özkan demiralay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm yüzde 44 raporum var sürekli 3 yıl emekliydim 3 yıl sonra hastaneye cagırdılar muane oldum heyete girdim hastalıgım oldugu halde rapor oranımı düşürdüler maaşım gesildi raporum iptal oldu 9 aysonra tekrar heyete girdim yüzde 85 rapor hak kazandım maaşım nezaman baglanır yardımcı olursanız sevinirim

04 .20.2018 tarihi arası 01.20 2019 tarihleri arası maaşım kesik geriye dönüşük kesilen maasımı alma hakkım varmı yardımcı olursanız sevinirim

özkan demiralay

Maaş iptal edildiğinde itiraz ettiniz ve o itiraz süreci şimdi bitti. Doğru mu? Yoksa emeklilik iptal oldu da siz sonra yeniden emekliliğe mi başvurdunuz?

maaşını ve geriye dönük anaparanı dilekçeyle alabilirsiniz. yalnız hastane rapor oranı düşürdüyse sgk vermeyebilir ilahi almak istiyorum derseniz İstinaf davasına başvur

_aldığın maaşıda geri istediler mi

sabırlı olun Allah kolaylık versin olay sürecini buradan paylaşırsanız herkes bilgilerden faydalanmış olur

Üst Alt