Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık 300 TL taksit ile Otomatik Vites araç bulabilir miyim?

baykay67

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
aylık 300 tl taksitle araba bulabilirmiyim?otomatik vites yerli veya yabancı farketmez.

ne kadarlık bir araç almayı düşünüyorsunuz. ve ne kadar peşinat verebilirsiniz.

eğer kredi çekebilirsen 48 ay vadeli hemen hemen 11.000, 36 ay çekersen de hemen hemen 8500 tl alabilirsin. Bununla da zannedersem otomatik vergisiz engelliden araç alabilirsin...

bende aynı dertten muzdaribim kredi çekmek istiyroum fakat malesef vermiyorlar...

ayda 1000 lira vadeyle peşinatsız otomatik vites bi araç arıyroum fakat bulamıyroum 300 tl ile sanırım kredi çekmeden almanız imkansız... kredi alabiliyorsanız otomatik çok uygun araçlar mevcut piyasada saygılar...

kardeş tanıdık, eş, dost veya akraba birr memur bulacan onun adına krediyi çektirip işini görecen ama bu zamanda kim kimin umranda başkası adına kim borçlanır bilinmez.

kredi çekemiyorum . 2005 ten ticaret yaptığım zamanlarda bankaya dönmemiş çeklerim var. çek verdiğim kişilerle bir problemim yok ama öyle veya böyle dışarda dağınık çekler.toplaması problem .o nedenle cezalıyız.şu anda işçi olarak çalışıyorum.peşinatım yok şu anda .ama 300 350 taksit ödeyebilirim.15bin tl ye kadar olabilir.ayrıca şunu sormak istiyorum.otomatik vites özel tertibat sayılıyor diye duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum.bilgisi olan varmı? herkese selam.

arkadaş ben sana kredi çek demedim bi tanıdık memur bulup onun adına bankadan kredi çek demek istedim ama neyse, otomatik vites sadece mtv yönünden özel tertibat gibi değerlendiriliyor ama ötv ile ilgili halen bi gelişme yok. sizde ikinci el alacaksınız bu nedenlede mtv ödemiyeceksiniz. tertibat olsun yada olmasın otomatik araçlar mtv den muaf tutluldu. bknz;
http://www.engelliler.biz/forum/oze...lu-tasitlar-vergisi-istisnasi-uygulamasi.html

yokmu bize 300 tl taksitle araba satıcak bi vatandaş 200 de satan kişi kor üstüne sıfır bi araba alır.bana en fazla 10 000 tl değerinde bi araba lazım.ama engelliden olması lazım kazık falan olmıcak.otomatik vites başka tertibata gerek yok.

aynı şekilde 8-10 binlik otomatik vites bi aracı 1000 liraa civarı taksitle bende alabilirim aranan araç iki tane oldu 5.20 bmw aramaktayım ben...

baykay böyle araba alınmaz üstelik pek güvende vermiyorsun biraz enayi avına çıkmışsın gibi geldi bana hayatımda ilk defa böyle araba almak isteyen birini duydum bu şekilde araç alman amkansız.

ya arkadaş bu kadar taksit ödeyebilirim dedim.zorlamı kimseden mal alıyoruz,enayi falanda ne oluyor nasıl güven vermiyorum,bir yolunu göster banada öyle yapalım.

DELİ YÜREK;

Arkadaşı savunmak bana düşmez öncelikle bunu söyleyerek yazıma başlamak istedim... Aylık ne kadar ödersen öde araç alamıyorsun peşinatsız bu türkiyenin bi gerçeği satanda saçma sapan otomobilleri satmak istiyor hani alanın elinde kalacak cinsten yok bulgar arabası yok taunus yok şahin doğan vs lakin sonuç itibarıyla burdan bi sevgi yolu oluşturmak mümkün değil zaten adam ayda verebileceği miktarı yazmış ve hayalini yazmış bunun olması yada olmaması diye bi şart koymamış bu site bunu bana verecek vermek zorundada dememiş... olursa olur olmazsa olmaz.. ki şahsi fikrim bence olmaz sebebine gelince koyacakları vade farkı yüzünden aydan aya verdiği 300 lira zaten ancak ve ancak istediği aracın vade farkına yetecek ki bence ona bile yetmeyecek sırf vade farkını ödemeye çalışarak arabaya binmeye çalışacak lazım olduğunda kiralasa daha karlı olacak ama engel durumundan dolayı belkide kendi arabasına binmeyi hayal ediyor... örneğin gidip 7000 lira kredi çekse 11 000 lira geri ödeyecek ki kredide vermiyorlar öyle kolay kolay kredi verdikleri insanların zaten çok ilginçtir kredi vermeye gerek yok lakin bu davranış tarzı yalnış güven vermiyorsun falan yazmışsın be birader adama kızınımı vericen iyi bakarmı bakmazmı derdine düştün malınımı satıcan yok seni neden gerdi adamın hayali ben bunu anlamıyorum... nickin bide deli yürek + birde insnaların derdini anlattığı hayat mücadelesi verdiği bi sitedeyiz biraz daha saygı çerçevesi içinde yazmaya gayret etmek lazım değilmi üstelik senin yada benim üzerime vazife bile değil.. ben adamın başlığı altında daha yüksek bi ödemeyle aynı özelliklerde bi aracı aradığımı söylemeye bile utandım sırf bu sebepten 5 20 bmw yazdım yoksa bi çok araç almam belkide mümkün lakin ben bile bi sınır koymuşum adamın açtığı konuyu ihlal etmemek için... ama senin tavrın hiç hoşuma gitmedi bilesin kardeşim...

şayet varsa aracın satmak istiyorsan satacağın kişiye adam kızını istemeye gelmiş gibi muamele edebilirsin ama bu adam sana özel bişey istemiyor ki senden yada bendende istemiyor varsa buyursun diyor yoksa yok şartların uygun değilse yazma kardeşim milletin kurduğu hayali isteğini tenkit etmek ne sana ne bana nede tek bi ALLAH kuluna düşmez... Başlığınızı kirlettiğim için özür dilerim... Saygılar...

Dip Not = Ben Araç Aramıyorum Artık.... tepeden bakanlar mesaj atacak başka konular arasın belki işe yarayacakları milleti aydınlatacakları konular bulabilirler laf olsun diye yazıp milletin canını sıkmazlar belki...

DELİ YÜREK;
Kardeş adam olanaklarını yazmış ve bir arabam olsun hayaline dalmış ne demek o insanlara hakaret eder gibi yada yüksekten konuşmanın yada ukalalık yapmanın anlamı yok unutmaki burası bir paylaşım sitesi biraz daha uslubuna dikkat etmen senin bu sitede uzun süreli olman anlamı taşır yoksa insanlara her gün hakaret edeceğim yada hekese tepeden bakacağım diye düşünüyorsan yanılıyorsun burada fazla kalamazsın... benden söylemesi.... demedi deme ibrahim..!!

artık araba falan istemiyorum vazgeçtim

ben mesut baba 300 tl ye arraba bulabilirmiyim

tamam tamam aldım aflarımı geri affedin beni devam edin hayal kurmaya

sayın DELİ YÜREK lütfen konu başlıklarına yıkıcı eleştiriler yapmayınız...
herkesin düşüncesine saygı göstermeyi bilelim..

aksi halde mesajlarınızı editlemek zorunda kalacağım...

Özida veya engellilerle ilgilenmekten bahseden diğer kuruluşlar bari engellilere yönelik kredi sağlamakla uğraşsalardı. Durumu müsait olmayan ya da düşük taksitlerle araç almak isteyenlere imkan sağlayabilirlerdi. Ben kolumdan engelli biri olarak araç sahibi omak isterdim, bazen ihtiyaç duyuyorum. Sağlam insanlar bile ihtiyaç duyarken bizim duymamamız düşünülemez. Ama asıl benim üzüldüğüm ayaklarından engelli olanlar. Onlar için araç son derece önemli.

arkadaşlar bana neden böyle yükleniyorsunuz anlamadım ben tam 8 yıl hergece rüyamda araba sürdüm bitaraftanda birikim yaptım üç beş sandalyede olmama ragmen ulaşım sorunumu dolmuşlarla çözdüm mücadele ettim ve sonunda mücadelemi kazandım şimdi kendi aracımı kullanıyorum bu hayatta bazı şeylerin süreci olur sabır ister azim ister bu arkadaşımız boşa hayal kurmasın istedim çünkü sonu hep hayal kırıklıgı olur yineliyorum böyle araç ne satılır nede alınır beni eleştiren insanlar araçlarını böyle satabilir belki bilemem tebrik ederim satarsa.

biz bunu demene bişey demiyorz arkadaşı uyandırabilirsin bunu gayet dosthane karşılayabiliriz ama hiç samimi gelmiyorsun gibi bi laf falan bunlar saçma yoksa böyle araba alınmayacağını az çok herkes biliyor bunca üye bişey yazmıyor ben diyroum işte ayda 1000 lira 1500 lira banko ödeme yapabileceğim kira gelirlerim var ben ne kredi alabiliyorum nede taksitle araba alabiliyorum... satmak isteyende istediğim aracı satmıyor almıyroum acelem yok ama biri gelip bana sen samimi değilsin dese bune diyor yaw dememmi ben imkanımı yazarım olur olmaz o şans meselesi...

Üst Alt