Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık Download'ım 1 Tb diyenler..

(diE)

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
212v98n.jpg

Sanırım biraz fazla bilgisayar basinda vakit geçiriyorum.

1 terabyte'a ulaşmak için biraz daha çalışmalısınız:D. Zira download değeriniz bir terabyte'ın 10'da 1'i kadar:D. Ben 1mbit kullanıyorum, download değerleri aşağıda:D

dlkq.jpg

Görüldüğü gibi gayet istikrarlıyım:D. Ocak ayı bitiminde de hemen hemen benzer bir değer tutturmuş olacağım:D. Bu arada 150gb gibi bir değerin aylık kullanım için çok fazla olduğunu düşünmüyorum.

Bende en fazlasını arıyorum zaten :) 1Tb'tı tutturan varmı diye öyle bir başlık açtım. ama iyisin iyisin masallahın var =) devam TTnet'i sömürmeye =)

Torrent yapıyorum sureklı vaktım yok gercı ama 500 gb tı zorlayabılecek hdd yok su an bende olsa neler yapacamda :)

Torrent yapıyorum sureklı vaktım yok gercı ama 500 gb tı zorlayabılecek hdd yok su an bende olsa neler yapacamda :)

Bende Hepsi var Torrent+ Orbit + downloader bilmem ne alayını kullanıyorum benim bilgisayarım yaklaşık 1 hafta açık kaldı kapatmadım hiç daha yüksek rekorlarımda var ancak kota bilgileri en çok 3 aylık bilgileri görüntülüyor. 24 gün hiç kapamadığımı sürekli download yaptığımı bilirim onu bi gösterebilseydim çok sevinirdim :))) oda bayağı yüksekti :D

Manyakmısınız la siz :)
20 gb geçemiyorum ben yuh size valla :)

Üst Alt