Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık için aldığım rapor oranı %80'den %90'a çıktı. Bunu bildirmeli miyim?

Syusuf

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadşalar yaklaşik 1 ay önce engelli raporu aldim %80 2022 icin başvurmuştum fakat 1 hafta önce farklı bi branşdan daha engelli raporu alabilcemi öğrendim şimdi ben ötv indirimli rapor almak istiyorum bu farklı bölümle brb %90 cıkıyor araştirdima göre şimdi benim mrk ettim 1 ay önce aldim rapor 80di şimdi %90 cıkarsa bi sorun olurmu daha önce aldim rapor 2022 süresizdi

@Syusuf
1 haftada 2 rapor alınabılınıyormu dedık kerri .ötv li araç alımında %90 oran %80 den daha avantajlı.

benim mrk ettim şu teklar rapor icin başvurcam 2022 icin aldım rapor 1 ay önceydi şimdi bu da ötv icin olcak burda %90 cıkarsa bi sorun cıkarmı mrk ettim bu hakem hastaneye falan yollama durumu olurmu

Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bende 2022 için ayrı ebm için ayrı rapor aldım. Bir sorun yaşamadım.

2022 maaşında, alacagın yüzde yetmiş üzeri tüm rapor oranlarında maaş miktarı değişmez,sorun yok yani,vakıfa herhangi bir bildirimde bulunman gerekmiyor,raporun yüzdesi 70 in altında olsaydı durum değişirdi...

Nazoferanks kanseri tedavisi aldım tedavim in bitmesine 1 gün kala engelli raporu almak için başvurdum. 3 üncü evre olmuş bana rapor çıkarmış acaba % kaç çıkar %60 ada razıyım hiç umudum yok 15 nisanda başvurdum bu gün 24 Nisan hala Bi cevap göremedim e devlet ten öğrenirsin dediler.

Syusuf

Kamuya ait bir alanda başvuru yapıldığında sevk alarak rapor isteniyor ve sevk dolayısı ile ücretsiz sağlık raporu alınabiliyor. Aslında yasal olmayan bir kural olarak 6 ay arayla rapor alınmasının daha sağlıklı olacağı düşünülmüş fakat siz isterseniz rapor aldığınızın ertesi günü yeni rapor için müracaat edebilirsiniz ve yeni rapor almanızdada sakınca yoktur.

Tokatlı eren

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sizin rahatsızlığınızda iyileşme oranı oldukça yüksekki inşallah şifa bulursunuz, fakat kanser hastalıklarında rapor alacağınız duruma ve iyileşmelere göre oranlar farklı, verilen raporlar süreli oluyor belki şuan düşündüğünüz oranda rapor alsanız dahi tedavi sonunda daha farklı bir rapor verilir.

rapor oranı ne olursa olsun, bildirimi gerekir.

2022 engelli aylığının rapor oranının yükseltilmesi sebebiyle arttırılması süreci!?

arkadaşlar yaklaşik 2 ay önce engelli maaşı yükseltirmesi icin başvuru yaptim eski raporum %40 dı şuanki raporum %84 ve aylik 480 tl falan aliyordum şuan aldim maaş aşşa yukari ayni başvuru sürecinden ne kadar zaman sonra maaş altımı gercekleşiyor? tüm başvuru rapor falan işlerini hallettim ama 2 ay oldu hala ayni durum 3 4 ay falan sürüyormu yoksa ?

Syusuf
o kadar sürmemesı lazım belkı bu ay maaşını farklı alırsın

Üst Alt