Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık PTT'ye yattıktan sonra kesilmesi mümkün mü?

Konular
40
Reaksiyonlar
14
Maasim ptt kurum odemelerinde mevcut.1587 lira olarak gozukuyor 5 agustosta kartina aktarilicak diyor bu ibareden sonra maasi iptal edebilir mi devlet bilgisi olan var mi?

Ptt kurum odemelerinde yatan maasi devlet kesebilir mi yoksa etmez mi bilgisi olan var mi

Ptt kurum ödemelerine kadar yansıtılmış ödeme talimatı verilmiş yani bu yazılı miktar kesilmez artık büyük ihtimalle çekebilirsiniz maaşı.
Kesilir mi diye niye sorduğunuzun sebebini bilmiyorum ama bir sıkıntı görürlerse öbür ay kesebilirler.

BnymnYldz

Cok tesekkur ederim bunyamin yildiz biraz rahatladim.paraya ihtiyacim var ondan sordum iyi ki cevap geldi.

Herkese acil sifalar dilerim bu forumun cok faydasini gordum hayat yasamaya deger benim 3 farkli teshisim var.

20 gun once evemize syvd geldiler ben evde degildim.anneme sormus oglunun nesi var diye sormuslar o da psikolojik demiş ondan endise ettim.bunyamin kardes beni rahatlattin.

Psikoterapi rica ederim forumda hepimiz bilmediğimiz konularda sorup danışıp birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz iyi o yönden.
Bu ay yatan 1587 maaşın içinde ek olarak Temmuz ayı farkı olduğu için böyle. Eylül ayından itibaren 1226 olarak devam edecektir zam gelene kadar. İyi Günler.

28 haziranda kesilen engelli maaşı için tekrar başvuru yapmıştım ve araya bayram girince 18 temmuzda işleme alındı ve kabul edildi maaşım tekrardan bağlandı fakat kurum ödemelerinde gözüken para 1226 TL enflasyon farkı yatmamış bana bunu anlamadım ya da hiç mi yatmayacak bilmiyorum...

Üst Alt